0 In instagram

Mijn week op IG #40

Hier ben ik weer! Terug van 2 weekjes vakantie en dus heel wat foto’s te delen. Kijk je mee?

De week voor mijn vakantie trok ik tijdens mijn middagpauze nog eens naar het Vossenplein en vond een Arcopal schaal voor enkele euro’s. Score! En we aten die avond spinazie uit eigen tuin. πŸ™‚
Ondertussen zijn alle nieuwe zaaielingen opgepeuzeld door de slakken. Zucht!

Avocado en ei blijft een top combi!

Het recept van de gezonde wafeltjes met appel vond je hier.

Maar een simpel havermoutje kan me ook altijd smaken. πŸ™‚

Met onze nieuwe mixer durf ik het eindelijk aan om bevroren bananen te mixen. Jeuj!

En de eerste aardbeitjes kwamen piepen de dag voor ons vertrek naar Portugal.

Na onze vliegreis at ik een superlekker gezond slaatje in de LX Factory.

En vond ik een supertof kussentje op een handmade marktje! Helemaal iets voor mij. πŸ™‚ Oh ja, er was een hangmat in onze Airbnb. Zalig gewoon!

Veel lekker gezond eten dus in Lissabon. Helemaal verliefd op deze supersalad met mango en gemarineerde shitake!

Ook voor ‘s morgens vind je er gezonde ontbijtplaatsjes. πŸ™‚

En op onze laatste dag in Lissabon gingen we terug naar ons favoriet veggie resto. πŸ˜‰

3 uurtjes later waren we in de Algarve. Heerlijk genieten van het uitzicht op ons terras.

En de volgende ochtend vond ik leuke glaasjes in de keuken voor mijn gezond ontbijtje. Zo’n glaasjes zoek ik nog in BelgiΓ«. πŸ™‚

De stranden waren echt ge-wel-dig!

En het fruit van op de markt ook. πŸ™‚

Clear blue water, love it!

En appelsientjes recht uit de tuin.

We gingen wandelen in een natuurpark, geraakten onze weg kwijt maar overleefden het. :p

En gingen naar het einde van de wereld (of zo leek het toch) op onze laatste dag in de Algarve. Prachtig gewoon!

Bij onze thuiskomst was het fijn te zien dat niet alle aardbeitjes waren opgepeuzeld door slakken.

En zag ik Micaaaaaa eindelijk terug. <3

Ik had de dag voor ons vertrek restjes groenten en fruit ingevroren in porties en kon dus snel van dit lekker ontbijtje genieten.

En ontdekte dat het vrouwtje in onze straat terug kersen verkoopt. Ik hou van kersen!

De aardbeitjes bleven maar komen.

En ook de snijbiet was er klaar voor. We vulden maΓ―stortilla’s met o.a. wittebonenpuree en snijbiet, een receptje van Love & Lemons. Lekker!

Ik ging nog eens met Mica lopen. Nog altijd last aan de knie jammer genoeg. Morgen start ik met kinΓ© en als dit niet helpt een 2nd opinion van een andere specialist. Duimen jullie mee dat het snel verbetert? πŸ™

De aardbeien bleven maar komen dus gebruikte ik ze nu ook in een slaatje. Receptje binnenkort online.

Op mijn laatste vakantiedag stond ik vroeg op om een grote wandeling te maken met Mica in de velden.

En maakte ik, nadat we uitgeregend waren op de rommelmarkt in Welle, boekweitgranola. Superlekker! Receptje binnenkort ook online.

En zo kwam de vakantie tot een einde. Maar er staat een tripje naar Amsterdam voor de deur, een Bongoweekend met Mica en in september normaal gezien een weekje Kopenhagen dat we nog moeten boeken. En hopelijk nog wat Belgische zon tussendoor. Dus we hebben nog wat om naar uit te kijken. πŸ™‚

Staat jullie vakantie ook voor de deur?

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply