0 In diy

Big Blogameetup 2: een super avond!

Zaterdag was het eindelijk zover; de Blogameetup 2. Na de vorige editie was ik ervan overtuigd dat ik er terug bij wou zijn! Om 15u30 sprong ik samen met Karoline, Kim en Kelly (hé, K3?) in de auto richting Antwerpen.

Er was enorm veel volk. Super zo’n zaal vol met gelijkgestemde zielen! De gastsprekers probeerden ons wat bij te brengen over bloggen en daarna was het tijd voor het buffet en om een praatje te maken. Zo kwam ik een heleboel bloggers tegen die ik vorig jaar had leren kennen, maar ontdekte ook nieuwe mensen en nieuwe blogs. Het was echt super om jullie te ontmoeten. De tijd vloog voorbij en jammer genoeg heb ik niet met iedereen kunnen babbelen. Een 3de blogameetup is dus een must. 😉

Hieronder enkele beelden. Heb jammer genoeg veel te weinig foto’s genomen, het was gewoon te plezant. Neem zeker eens een kijkje op andere blogs voor meer foto’s.

 

 

Foto genomen door Heidi van laloe.be

Karoline was op slag verliefd op het zoontje van Davina en stelde voor om even op hem te letten zodat zij kon eten. 🙂

We gingen niet met lege handen naar huis. Zeker niet. We werden verwend met 2 goedgevulde goodiebags waaronder 1 van Omega Pharma. Een heleboel producten om uit te testen binnenkort. Ook Dettol sponsorde de avond met de nieuwe Tip Top en ook douchegels, maar die laatste waren jammer genoeg allemaal al verdwenen toen wij naar huis gingen. 🙂 We kregen ook terug een rol plakfolie van Lola. Deze keer lette ik wel op dat een goodiebag nam met plakfolie met een leuk motiefje. 😉  En wat zat er nog in die goodiebag? Douchegel van Hunkemöller, Oreo (!!!), een sportdrankje, geurkaarsjes die we gisteren al hebben aangestoken, lekkere snoepjes van Handmade with Love en van Zoet, … Kortom te veel om allemaal op te noemen.

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply