0 In diy/ naaien

De Babbelende Bobijntjes gingen op naaiweekend

Het was eindelijk weer zover. Tijd voor ons 2de naaiweekend.
En dit was het resultaat: heel wat mooie kinderkleding, Julia Sweaters, een supermooie gehaakte mand, billendoekjes, Dalton broekjes, body’tjes, een superchique kleed, Lotta rokjes, …
Zoals je ziet werd er dus ijverig genaaid. Van ‘s morgensvroeg tot laat in de avond.
Het was een zalig weekend in super leuk gezelschap. Een weekend vol gebabbel, genaai, gelach, … Zo leuk dat we al het volgend naaiweekend hebben vastgelegd!

We verbleven in een Roompot Park in Cadzand. Ik kende het nog niet maar het beviel me echt goed. Een mooi onderhouden park met leuke ruime huisjes, gelegen langs het water. Elk huis had zelfs z’n eigen bootje! En het is vlakbij het strand gelegen. Een echte aanrader.

Vrijdagavond kwamen we toe in het park, we smulden van zelfgemaakte spaghetti en gingen daarna al direct aan het tekenen, knippen en naaien. Zaterdag werd er een hele dag aan een stuk genaaid. Niemand had zin om te stoppen, zo goed waren we op dreef. 🙂 Ik stond in voor de gezonde lunch en lekkere tussendoortjes. Ik had een slaatje van quinoa, linzen, rode biet, komkommer & kerstomaatjes voorzien met feta en een hardgekookt eitje. Als gezond tussendoortje had ik brownies gebakken en truffels van dadels gemaakt.
‘s Avonds maakten we een fikse wandeling naar het strand waar we lekker gingen eten bij Moio beach. Met een ronde buik stapten we terug naar het huis en gingen terug aan de slag. Zondag werden er nog wat naaisels afgewerkt en konden we terugkijken op een zalig weekend. Zo’n weekend geeft echt enorm veel naaigoesting!

2 Bobijntjes hadden hun overlock mee en stelden voor dat ik het eens probeerde. Met wat aarzeling (en stress :p) begon ik met de overlock te naaien. Wat een machine! Zo handig! Je kledingstuk zit zoveel sneller in elkaar. Ik begin er sterk over na te denken om er ook een aan te schaffen. Naaiweekends zijn gevaarlijk voor de portemonnee. 😉

Kunnen jullie raden wat ik genaaid heb op onderstaande foto? Binnenkort meer foto’s op de blog! 🙂

Gingen jullie al eens op naaiweekend of heb jullie plannen?

Liefs,

Sarah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply