3 In diy

Geschenkdoos vol lekkers

Onlangs vierde m’n mama haar 60ste verjaardag en ging ze op pensioen. We vierden dit op restaurant en ik bracht haar een doos vol lekkers en leuks mee.
M’n mama houdt niet zo van mandjes. Ze ziet ze graag gevuld maar weet niet wat ermee aan te vangen achteraf en gooit ze dan maar weg. Gelukkig merk ik ze op tijd op en neem ik ze dan maar mee naar huis. 😉 Mandjes, je kan er nooit genoeg van hebben. 🙂
Aangezien ze niet zo van mandjes houdt ging ik voor een doos die ze achteraf gewoon bij het papier kan zetten. In 1 2 3 opgeruimd.
Ik versierde het doosje met washi letters. Dit idee vond ik hier. Een leuke manier om iets op te vrolijken en poepsimpel! Aan de binnenkant maakte ik wat papier vast die ik nog over had van ons recent geverfd kastje.
Ze was er blij mee! 🙂

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Yellow Laurie
  20/08/2013 at 09:30

  oh wat een leuke vrolijke kleurtjes! Ik weet nooit wat te geven als cadeau voor mijn mama, maar zo'n mandje met allerlei leuke dingetjes is best wel tof!

 • Reply
  Moeders Atelier
  20/08/2013 at 10:05

  Heel tof gedaan! Ik vind het ook leuk als ik zoiets krijg,maar voor mij mag dat dan in een mandje,daar be. Ik gek op.:-)

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  20/08/2013 at 10:30

  Heel mooi gedaan! Zo'n leuk mandje zouden ze me voor mijn verjaardag ook mogen geven 😉

 • Leave a Reply