0 In diy

Ons Rok en Rol avontuur

Gisteren waren we te zien in Rok en Rol. Vond het een heel leuke ervaring om onze DIY projectjes te mogen delen. 🙂

Liefs,
Sarah


vmmaplayer={videoUrl:’http://flvpd.vtm.be/videocms/vmma/2013/09/19/201309191313124010032016057005056B763420000004424B00000D0F018477.mp4′,width:400,height:225,title:’Opbergbox voor hondenspeeltjes’,imageUrl:’http://static2.vitaya.vmmacdn.be/sites/vitaya.be/files/styles/vmmaplayer_big/public/article/image/2013/10/afl4_efp_intro.jpg?itok=2hUp-Swp’,url:’http://vitaya.be/rok-en-rol/sarah-nico-en-hun-rok-en-rol-interieur’,adZone:’/4064/vmma/vitaya/rok_en_rol’,program:’Rok en Rol’};

Meer info over de aflevering: 

Sarah & Nico en hun Rok en Rol interieur
donderdag, 31 October 2013

Mijn mailbox is de laatste maanden gewoonweg ontploft met allerlei leuke berichtjes.

Héél veel foto’s van dingen uit het eerste seizoen die jullie zelf ook gemaakt hebben. Maar ook massa’s eigen creatieve ideeën en handige tips die jullie met mij en alle collega DIY’ers hebben gedeeld, echt heel tof! Nooit gedacht dat er zoveel Rok en Rol in Vlaanderen zit.

Zo kwam ik ook in contact met Sarah Van Loo. Zij en haar vriend Nico hebben vorig jaar een huis gekocht in Asse en vonden bij Rok en Rol al heel wat inspiratie voor de inrichting van hun interieur. Toen Sarah me liet weten dat ze van plan was om ook voor de speelgoedjes van hond Mica een Rok en Rol-geïnspireerde opbergoplossing te maken, vond ik dat de ideale gelegenheid om een keer een kijkje te gaan nemen!

Het was meteen duidelijk dat Sarah de knutselkriebels redelijk stevig te pakken heeft … hun nieuwe huis staat en hangt echt vol met opgeknapte oude spullen! Met felle kleuren en vrolijke stofjes all over the place … tof.

Sarah had ook al een dekenbox staan – echt een hele mooie trouwens – en vandaag was het plan om er nog eentje te maken. Eentje speciaal voor de speelgoedjes van hun hond Mica!

Nico zijn enthousiasme is groot en hij is een groot talent in knippen maar verder kennen zijn diy-capaciteiten blijkbaar zo z’n beperkingen… dus was ook handige papa Jean-Claude opgetrommeld. Het beloofde dus in elk geval een gezellige boel te worden.

En het cadeautje dat ik bij Veritas was gaan halen, was ook echt een schot in de roos. Ik had een deco-pakket samengesteld met verschillende stoffen, linten, een paar strijkapplicaties en transferpapier én een nieuwe stofschaar. (Voor Nico!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply