2 In diy

Opnames DIY-projectjes

Afgelopen vrijdag kwamen ze bij ons thuis onze DIY-projectjes filmen. Een vrolijk team bestaande uit een cameraman, geluidsman, regisseur, redactrice en de presentatrice van het programma kwamen langs. We werden in allerlei bochten gewrongen om een leuk shot te maken en moesten ons acteertalent boven halen. Toch niet zo makkelijk om je tekstjes vlot voor de camera te brengen, maar na enkele shots was het gelukkig ok. 🙂

We namen een intro op, een opsomming van enkele DIY-projectjes, gingen samen met de presentatrice aan het knutselen en legden nadien nog een kort interviewtje af.

Na 5 uur lang filmen zat de draaidag erop, en zijn we nu superbenieuwd naar het resultaat! Het wordt in oktober uitgezonden. Ik hou jullie zeker nog op de hoogte van de exacte datum.

We kregen nog een heleboel leuke spulletjes cadeau: een schaar, 4 stofjes, lint, bias, knoopjes in alle kleuren, flockfolie, kussenvulling, vliesofix, … Kijk er al naar uit om ermee aan de slag te gaan!

En dit was het resultaat van het namiddagje knutselen samen met de presentatrice van het programma: een speelgoedbox voor Mica. 🙂 Wou dit graag maken zodat haar speelgoed niet meer zou rondslingeren. Heb haar ondertussen ook een bijpassend sjaaltje gemaakt. 🙂

Fijne groetjes,
Sarah

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  03/07/2013 at 14:10

  Kei leuk! Ik kijk er al naar uit dat het op tv komt. Zo te horen zal het heel leuk worden! 😉
  xxx Adinda

  • Reply
   Sarah
   04/07/2013 at 08:18

   Veel plezier met jouw opnames! 🙂

  Leave a Reply