0 In diy/ naaien

Stoffenspektakelbuit

Gisteren was het Stoffenspektakel in Groot-Bijgaarden. Het is de eerste keer dat het daar ook plaats vond, en wat een geluk want dat is heel dichtbij voor mij. Vorig jaar was ik naar Antwerpen geweest, waar het qua drukte ook wel meeviel in de namiddag, maar was toch wat overweldigd door alle kramen.

Deze keer ging ik samen met mijn nicht, die ondertussen ook de naaimicrobe te pakken heeft. 🙂 Ik was ook beter voorbereid dan vorige keer, ik wist (ongeveer) wat ik wou, en kon ook al wat beter het aantal meter dat ik nodig heb inschatten, oef. Ik heb ook niet te veel gekocht want heb nog een heleboel liggen van het vorige Stoffenspektakel, dus we moeten dringend eens aan de slag met al die stofjes. 🙂 Het was er niet zo druk, en de gangen waren ook veel ruimer dan in Antwerpen. Echt een aangename beurs. Ik heb wel geen Gutermann garen in promotie gevonden zoals vorige keer… Maar op Facebook loopt er momenteel een groepsaankoop garen, kamsnaps, … dus ga er daar wat bestellen… Indien je ook geïnteresseerd bent, je vindt de link hier.

Zijn jullie ook naar het Stoffenspektakel geweest? Wat is jullie buit?

Liefs,
Sarah

 

 

2x punta di roma: 3€/m
katoentje met geometrische print van Stenzo: 10€/m
vrolijk tricotje van Stenzo: 10€/m

grote coupon dikkere tricot: 6€

Ik hoorde dat er nogal wat interesse is naar het 3€ punta di roma kraam. Dit is de flyer met de vriendelijke Nederlandse madame. Ze staat op alle Stoffenspektakels. Zo kunnen jullie haar misschien herkennen als jullie ook op zoek zijn naar punta di roma. 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply