2 In diy/ naaien

Vakantieboekje met stoffen kaft

Toen ik enkele maanden geleden nog nooit een naaimachine in m’n handen gehad kwam ik ineens op deze blog terecht. Ik vond de blog fantastisch. De mooie foto’s, kleurrijke tassen, rokjes, … De naaikriebels kwamen bij deze blog eigenlijk een beetje naar boven. Op haar blog stond er een tutorial voor een notaboekje met stoffen kaft. Ik vond het ‘r zo schattig uitzien dat ik het onmiddellijk pinde op m’n Pinterest bord. Als ik ooit een naaimachine zou aanschaffen wou ik zeker een poging doen om dit eens te maken.

En nu, enkele maanden later, maakte ik het boekje.
Het was een probeerseltje met een Ikeastofje, omdat ik nog altijd niet goed een schaar durf te zetten in duurdere stofjes. 😉 Maar ik ga er zeker nog eens een versie maken in een ander stofje.
De nestelogen gingen er niet zo makkelijk in. Misschien ook doordat de stof zo dik is? En misschien iets te dik karton gebruikt? Na een beetje klopwerk met de hamer (door m’n vriend) lukte het dan toch. Omdat de stof zo dik is hoefde ik ook geen vlieseline te gebruiken…

M’n plan was er een notaboekje van te maken maar ik vond de ringen niet direct bij ons in de buurt. Daarom heb ik er een vakantieboekje gemaakt en vastgemaakt met een lintje.
Ik printte al enkele Instagramfoto’s af en ging met stempels aan de slag. (altijd leuk) Binnenkort verder aanvullen met leuke zomerfoto’s. 🙂

 

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sheena
  28/08/2013 at 10:00

  Leuk gedaan! 🙂 En goed gelukt .. dus ik denk dat je zonder twijfel vanaf nu ook de duurdere stofjes kan knippen 😉

 • Reply
  Liene
  28/08/2013 at 19:00

  Heel erg leuk! Die stof heb ik hier ook liggen 😉

 • Leave a Reply