0 In Foodie hotspots

Hotspot: Bar Copine in Lokeren

Vorig weekend brachten mijn vriend en ik een bezoekje aan Lokeren. Ik was er nog nooit geweest en had wel zin om de stad te ontdekken. Aline was zo lief om ons enkele tips te geven die ze dacht dat wel bij ons zouden passen. Ik koos Bar Copine uit het lijstje om er te gaan lunchen. Je kan er niet reserveren dus ik hoopte dat er nog een plaatsje zou zijn. En oef, we vonden nog een plek aan een hoog tafeltje.

Healthy food and yummy cakes

We begonnen onze lunch met eerst een drankje. Een koffie en voor mij een chilled chai latte. En hoe lekker was die! Ik drink de laatste tijd geen koffie meer en vond het wel wat spijtig dat ik dus ook geen iced coffees meer ga kunnen drinken deze zomer. Maar deze iced chai is het perfecte alternatief. Héérlijk! Ik ga ‘m zeker ook eens maken thuis. (en ook in dit maatbekertje presenteren want die kocht ik in het winkeltje ;-)).

Nadien kozen we beiden voor de humus toast met gegrilde groenten. Tjah, what can we say, we love humus. :-D. Ik keek echt mijn ogen uit toen onze toast geserveerd werd. Zoveel groenten! Gegrilde tomaatjes, asperges, butternut en afgewerkt met sla, rode biet en granaatappelpittjes. Waw! De toast was echt héérlijk en goed vullend. (Dit elke dag alsjeblieft! :-D)

Ze serveren er trouwens ook nog taartjes maar we zaten vol. 😉

Op zondag kan je er ook terecht voor een brunch. Enkel op reservatie om 09u15 of 12u. Mocht ik nog eens in Lokeren zijn op een zondag, zie ik dat zeker zitten. 😉

Trendy winkel

Naast de bar heb je er ook op het gelijkvloers en op het eerste verdiep een winkel met vele leuke spulletjes. Zo van die spullen waar je echt blij van wordt en naar kan blijven kijken.

Denk aan kaartjes van Kaart Blanche (héél veel keuze!), stationery, boeken, kinderspullen van Ferm Living, interieuritems van Bloomingville, House Doctor, HAY, verzorgingsproducten van Cîme, handtassen van O My Bag, ondergoed van Beck Söndergaard, … Bekende en minder bekende merken met heel wat toffe spullen. Beck Söndergaard was een toffe ontdekking voor mij!

Je leest het, een dikke vette aanrader om eens een bezoekje te brengen aan Bar Copine!

Praktisch

Bar Copine

Markt 71, 9160 Lokeren
09/ 279.90.99

Openingsuren: maandag tot zaterdag van 9u tot 18u
Copine’s brunch: zondag om 9u15 of 12u (enkel op reservatie)

Ga jij er eens langs?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply