2 In Foodie hotspots

Hotspot: Friends Food & Drinks in Aalst

Ben je op zoek naar een plaats waar je van lekker vegan eten kan genieten maar je gezelschap ook gewoon een salade, broodje, croque monsieur of pasta kan eten? Dan kan je bij Friends Food & Drinks in Aalst terecht. Ze hebben nu ook açaï bowls, gezonde toast en smoothies op het menu staan!

Ik ging er afgelopen zaterdag langs en had gelukkig gereserveerd! Was vergeten dat het ‘s morgens markt is in Aalst (woeps) en er was dus veel volk.

Een gezond ontbijt of lekkere lunch

Je kan bij Friends Food & Drinks terecht voor zowel een gezond ontbijt, lekkere lunch of tussendoortje. Van de açaï bowls kan je de hele dag door smullen en niet enkel ‘s morgens.

Ik koos als lunch de sweet fix açaï bowl met aardbei, framboos, banaan en afgewerkt met veel granola, pitten en zaden. Zo lekker! Het water loopt mij terug in de mond. Ik vond het echt een heerlijke bowl. Lekker fris en goed vullend.

Daarnaast nam ik nog de full monty toast. Dit is getoast speltbrood belegd met humus, avocado en kerstomaatjes. Ook echt superlekker! De dikke snede brood was ook echt lekker.
‘Lekker’ lijkt hier wel het overheersend woord. 😉

Genieten in de zomer

Wij zaten deze keer binnen maar buiten heb je een groot (overdekt) terras waar je in de zomer kan genieten. Ook is er een grote speeltuin waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen.
De bediening is zeer vriendelijk, wat ook altijd leuk is. 😉

Praktisch

Friends, Food & Drinks

Kattestraat 20, 9300 Aalst
Reserveren kan hier of via volgend nummer: 053 42 02 26.
Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 18u, zaterdag van 8u tot 18u30 (de keuken sluit telkens een half uurtje voor sluitingstijd)

Een echte aanrader als je even rustig wilt genieten tijdens het shoppen in Aalst.

Gaan jullie er eens langs?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evi
  27/03/2019 at 17:06

  Ik ben daar onlangs geweest en at toen ook die toast. En dat was smullen zeg! Ik had trouwens niet verwacht dat Aalst mij over het algemeen zo aangenaam zou verrassen 😉

  • Reply
   Sarah
   02/04/2019 at 15:36

   Zalig hé! Er komen de laatste tijd steeds meer toffe zaken bij en leuke winkels. 🙂 En oude die zich wat rebranden. Fijn! 🙂

  Leave a Reply