Chia pudding is zo lekker en super handig omdat je het de avond voordien klaarzet in de koelkast. Op woensdag werk ik thuis en heb ik wat meer tijd om er iets speciaals van te maken. (geen tijdverspilling in de trein, weet je wel ;-))
Ingrediënten
- 2,5 eetlepels chiazaad
- 1,5 eetlepels kokos
- 150 ml sojamelk
- enkele aardbeien
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- je favoriete topping: ik koos voor nog wat kokos en blauwe bessen
Zo maak je het
Meng de avond voordien 2,5 eetlepels chiazaad, 1,5 eetlepels kokos met 150 ml sojamelk in een bokaaltje dat je kan afsluiten. Roer goed om en zet een nachtje in de koelkast.
Neem je chiapudding uit de koelkast en roer nog eens goed om. Mix enkele aardbeien met 2 eetlepels Griekse yoghurt en giet het mengsel op de chiapudding. Versier met blauwe bessen en nog wat kokos,of kies zelf je favoriete topping. Smullen!
Liefs,
Sarah
No Comments