0 In healthy snack/ Uncategorized

Geproefd en goedgekeurd: vegan bananenbrood met chocola

In de rubriek ‘geproefd en goedgekeurd’ deel ik graag recepten met jullie die ik echte winners vind. Recepten die ik bij mede-bloggers of op Instagram heb ontdekt en die hier regelmatig uit de keuken worden getoverd.

Er bestaan wel honderden recepten voor bananenbrood maar ik vind ze toch niet allemaal even lekker. In Boedapest (oh ja, daar moet ik ook nog over bloggen! :)) aten we in een hip tentje vegan banenenbrood met chocolade en dat was zó lekker! Ik maak bananenbrood meestal gewoon met rozijnen en/of noten maar dit ging toch wel naar de next level. 😀

Thuis ging ik op zoek naar een recept voor vegan bananenbrood met chocola en kwam uit op dit recept van Lisa goes Vegan. Alle ingrediënten heb ik standaard in huis en de bananen waren al goed rijp dus alles was klaar om dit recept uit te proberen. 🙂

Toen het bananenbrood al een tijdje in de oven stond merkte ik plots dat ik de kokosolie vergeten was toe te voegen. Deze stond nog op het aanrecht, woeps!

Toch is het bananenbrood echt héérlijk. Zelfs zonder de kokosolie. 😉 Al ga ik die de volgende keer wel toevoegen. (als ik het niet vergeet ;-))

Echt een winnertje van een recept!

Smakelijk!

Sarah

Liefs,

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply