0 In Foodie hotspots/ happy food

Hotspot: Alix – Table & Jardin d’Amis in Gent

Op 10 juli organiseerde Ines terug een bloggersmeeting. Ze koos voor de prachtige locatie Alix in Gent. Ik kende het nog niet, maar waw, wat een ontdekking! Een superlocatie met overheerlijk eten. What more do we need?
Ik ontmoette er Raya en Melissa en zag Ines, Nikki en Carolien terug die ik eerder al had leren kennen.

Na een uurtje file rijden (hip hoi de werken op de autostrade) kwamen Carolien & ik wat later dan gepland bij Alix aan. Gelukkig bieden ze een buffet aan en mag je tot 15u blijven genieten. We hadden dus nog tijd zat om lekker te eten.

Het was supermooi weer dus de brunch vond buiten plaats. We namen plaats aan een picknicktafel vol mooie vintagebordjes en kregen direct een lekker glaasje homemade limonade van rooibos, tijm & limoen. Mmm superlekker. Een goed begin!
Je mag onbeperkt aan het buffet aanschuiven en vind er heel wat lekkers: granola met veel vers fruit, kleine koffiekoekjes, pistolets met hartig beleg maar ook zomerse salades en een overheerlijke brownie om mee af te sluiten.
Het buffet vond trouwens plaats in een Pinterestwaardige schuur. Mooi! 🙂

De tuin is echt prachtig: veel groen, bomen voor schaduw, overal vlaggetjes en lampjesslingers en een leuke speeltuin vol kussens waar mama’s en papa’s kunnen chillen terwijl hun kindjes rondhuppelen. 🙂

Het was by far de leukste brunch die ik al gedaan heb; zowel door het lekkere eten, de toplocatie, het zomerweer en het leuke gezelschap.

Je kan zowel ‘s middags in de week als op zondag bij Alix terecht.
Woe – don – vrij: lunch doorlopend van 12u tot 14u
Zondag: brunch van 11u tot 15u
Vergeet zeker niet te reserveren!

Alix – Table & Jardin d’Amis
Kortrijksesteenweg 206 (vlakbij het station)
9000 Gent
09 328 94 38
alixtablejardin.be

Ben jij er al eens geweest of ga je er binnenkort eens langs?

Liefs,
Sarah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply