0 In Foodie hotspots/ happy food

Hotspot: brunchen bij Chyl in Elsene + verpakkingsvrijewinkel

Dit is echt een heerlijke aanrader! Brunchen op zaterdag of zondag bij Chyl in Elsene. Het eten is er héérlijk, het interieur lekker rustgevend én er is een verpakkingsvrije winkel naast de deur. Wat wil je nog meer? Plan je een tripje naar Brussel? Ga er dan zeker eens langs.
Op zaterdag en zondag kan je er brunchen vanaf 10u30. Best wel op voorhand reserveren aangezien ze heel wat volk over de vloer krijgen. In de week kan je er ook genieten van een heerlijk drankje, lunch of taartje.
De brunch kost 20 euro p.p., je krijgt er een versgeperst sapje bij en een koffie of thee.
Ik koos de Oriental Brunch, deze is vegetarisch. Het bord was gevuld met humus, baba ganoush, falafel, … Allemaal superlekker! En ook véél voor 1 persoon.
Mijn vriend koos de English brunch en dat was eerlijk gezegd niks speciaals. En ook wat weinig. Gelukkig kon hij van mijn bord nog mee eten want dat was toch veel te veel voor mij alleen.
Het interieur is echt prachtig. Het deed me terugdenken aan Berlijn. 🙂
In de verpakkingsvrije winkel kochten we beluga linzen, kokossnippers en noten met pure chocolade. De noten waren snel op, ze lekker waren ze. 😉
Vanuit het Zuidstation is Chyl makkelijk bereikbaar via de tram. Stap af aan halte ‘Abdij’, steek de straat over en je bent er.
Ga je ook eens langsgaan? Laat zeker weten wat je ervan vond.
Fijn weekend!
Sarah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply