1 In Foodie hotspots/ happy food

Hotspot: Jack Premium Burgers – Gent

Zondag gingen we onverwacht naar Gent. Mijn vriend had een vintage Rayban zonnebril gespot op 2dehands.be die hij wou kopen, dus hup naar Gent. We waren ‘s morgens al op een rommelmarkt gaan snuisteren en hadden dus grote honger toen we in Gent aankwamen. In de buurt van de kotstudent waar we m’n vriend de zonnebril van kocht zagen we Jack Premium Burgers’. Ik had er nog niet van gehoord maar het sprak mij van buiten direct aan.
Een burger gaat er bij mijn vriend altijd wel in en mij kan het ook wel eens smaken. Vegetarisch weliswaar. 🙂 Voor we binnenstapten zocht ik nog even snel op mijn gsm op of ze ook veggie burgers hadden (lang leve de smartphone) en ja hoor zelfs verschillende keuzes! Let’s go!
Ik koos voor de Veggie Jack, een biologische hazelnootburger in een geroosterd broodje met potatoes. Héél veel dikke frietjes. Echt té veel eigenlijk. De burger was erg lekker en de frieten ook.
We werden snel bediend en het interieur zag er ook echt leuk uit. Een grote groep kan hier ook gezellig eten aan de lange tafel in het midden.
Dus ben je in Gent en heb je zin in een lekkere (vegetarische) burger? Jack is een aanrader. 🙂
Oh ja, ze hebben trouwens ook een locatie in Kortrijk.
JACK Premium Burgers Gent
Hoek Vlasmarkt/oude Schaapmarkt
9000 Gent
Openingsuren:
Maandag tot donderdag van 12u tot 14u & 18u tot 21u30
Vrijdag van 12u tot 14u & 18u tot 22u
Zaterdag en zondag van doorlopend 12u tot 22u
Ben jij er al eens geweest?
Liefs,
Sarah

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Culinaire wandeling Gent
    06/03/2017 at 18:04

    Een super leuk adresje in Gent! Maar de stad heeft nog zoveel meer hotspots in de aanbieding. Dat mocht ik onlangs nog maar eens ontdekken tijdens een culinaire wandeling in Gent met een groep vrienden. Een absolute aanrader!

  • Leave a Reply