0 In happy food/ happy life

10 hippe kerstcadeaus voor foodies

Vorige week was het hier even stil op mijn blog doordat ik geveld was door een buikgriep. Ondertussen gelukkig beter maar de kerstcadeautjes moeten wel nog gekocht worden.
Zijn jullie zoals ik ook nog op zoek naar last minute kerstcadeaus? Misschien kan dit lijstje jou dan wat inspiratie bieden. Snel online in je winkelmandje stoppen en je hebt het nog voor kerst in huis. 🙂

Kerstcadeaus voor foodies

 1. Kiemtoren – Point Virgule
  Hoe leuk is deze kiemtoren? Hiermee kan je zelf heel makkelijk kiemen oogsten. Ze zijn super gezond en het is gewoon ook leuk om te doen. Deze staat hoog op mijn eigen verlanglijstje. 🙂 Hier vond ik het bij mij in de buurt.
 2. Kaasplank hout & marmer
  Een mooie houten plank presenteert altijd zo mooi (niet enkel kaas ofcourse). En marmer blijft toch nog altijd een mooie trend dus deze kaasplank is echt een pareltje. Hier verkijgbaar.
 3. Emaille pannen – Riess
  Toen ik dit assortiment emaille pannen zag maakte mijn hart een sprongetje. Zo mooi! Elke maat heeft een ander kleurtje. Zo’n vrolijke collectie. 🙂 O.a. verkrijgbaar bij Kudzu.
 4. Glazen stolp – Dille & Kamille
  Deze stolp heb ik zelf gekregen voor kerst vorig jaar en ben er nog steeds heel blij mee. Heel feestelijk. Verkrijgbaar bij Dille & Kamille.
 5. Groentenzakjes & Bock’n Roll
  Deze heb ik ook en zijn echt een goede aankoop. Ik gebruik ze heel vaak. Verkrijgbaar bij Kudzu.
 6. Plantenkas – Ikea
  Om jouw kruiden op een mooie manier te ordenen in de keuken. Verkrijgbaar bij Ikea.
 7. Kookboek – Love & Lemons
  Dit is nog steeds mijn favoriet kookboek. Het is best prijzig maar je krijgt er ook een dik boek met heel wat lekkere gerechten voor in de plaats. O.a. verkrijgbaar bij bol.com.
 8. Crock-Pot Slowcooker
  Ik testte onlangs een slowcooker uit en moet zeggen dat ik het zó een handig toestel vind. Alles bij elkaar in de pot gooien, enkele uren laten sudderen en daarna volgt er een geweldige smaak! O.a. verkrijgbaar bij bol.com.
 9. Christmas box – All good Cuisine
  De snacks die Julie maakt zijn zó lekker! Vooral de teriyakinootjes zijn hier favoriet. En het kookboek is ook een absoluut toppertje. Verkrijgbaar via hun webshop.
 10. Spiralizer
  Ik verving mijn vorige spiralzer door dit toestel en moet zeggen dat ik er helemaal blij mee ben. Véél handiger om snel verschillende soorten groenten te spiralizen. Elke dag een gezonde lunch in een mum van tijd klaar! O.a. verkrijgbaar bij bol.com.

Wisten jullie trouwens dat veel goede doelen een link hebben waarbij je als je via deze weg bestelt op Bol.com, zij 5% op jouw aankoop krijgen? Mooi meegenomen voor het goed doel en jij hoeft gewoon even via een aangepaste link naar bol.com te gaan. Puppy Rescue Belgium doet dit bijvoorbeeld via deze link maar er zijn nog heel wat goede doelen die hiervan gebruik maken. Zeker eens checken bij jouw volgende bestelling op Bol.com.

Wat staat er op jullie verlanglijstje dit jaar?

Liefs,

Sarah

PS: Deze blogpost is niet gesponsord door Bol.com en er zitten ook geen affiliate links voor mezelf in. Ik bestel gewoon graag en vaak via hen. 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply