0 In happy food

Make the switch naar keramisch!

Deze blogpost bevat gekregen artikelen en een affiliate link.

In mijn vorige blogpost had ik het leuke nieuws dat ik ambassadeur voor GreenPan ben vanaf dit najaar. Het gezond kookgerei past helemaal binnen mijn gezonde levensstijl. Want wist je dat er gezonde en minder gezonde antikleefpannen zijn? Ik was me hier zelf niet van bewust en ben blij dat ik dit nu weet.

Waarom kiezen voor GreenPan?

Beter voor je gezondheid en het milieu

  • Door de gezonde keramische antikleeflaag op basis van natuurlijke grondstoffen zoals zand.
  • Er komen geen schadelijke chemische stoffen vrij bij de productie van de antikleeflaag.
  • GreenPan stoot bij de productie van z’n keramische antikleeflaag 60% minder CO2 uit dan producenten van traditionele antikleeflagen.
  • Geen risico op schadelijke dampen als je je pan per ongeluk overhit.
  • Kan veel hogere temperaturen aan dan een traditionele antikleefpan. Ideaal om groentjes te wokken.
  • Makkelijk schoon te maken dankzij antikleeflaag. Gedaan met schrobben na het kokerellen!

Gooi die oude pannen buiten

Ben je ook overtuigd om jouw oude pannen en kookpotten buiten te gooien en te vervangen door gezonde antikleefpannen? Dan heb ik leuk nieuws voor jou! Als ambassadeur mag ik een leuke korting geven op de Make the Switch pan, de Mayflower sets en Featherweights stoofpotten.

Via deze link en de code ‘sarah30‘ geniet je van 25% korting op de ‘Make the Switch’ pannen, 30% korting op de ‘Mayflower’ sets met Scandinavische look en 40% op alle ‘Featherweights’ stoofpotten. De korting is geldig tot 31/10/2019 en enkel via bovenstaande link en code.

Ik heb zelf een Mayflower pannenset uitgetest en de Featherweight stoofpot en ben er heel tevreden van. De Mayflower set ziet er supermooi uit en maak je zonder schrobben schoon. Ze hebben een hele mooie kleur en houten handgreeep. Ik raad ze wel niet aan als je op gas kookt, zoals ik, want de pannen verkleuren dan jammer genoeg.

Foto: Greenpan

De Featherweights stoofpotten zijn ideaal voor de aankomende herfst. Een heerlijk stoofpotje vol smaak. De stoofpotten zijn véél lichter dan gietijzeren pannen en zijn ook zonder schrobben proper te maken.

Foto: Greenpan

En dan kruip ik nu in de keuken om nog wat te kokkerellen!
Wisten jullie dat er gezonde en minder gezonde antikleefpannen bestonden?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply