0 In happy life

Boost your positivity: show your job

Zoals je in mijn vorige blogpost kon lezen wijd ik deze week helemaal aan #boostyourpositivity. Een mooi initiatief waar ik graag aan wou deelnemen.

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik dit jaar van werk veranderd ben. Dit is ZO een goede ervaring geweest! Een raad voor iedereen die zich niet gelukkig voelt/gewaardeerd voelt op haar werk: verander! Blijf niet elke dag met tegenzin naar je werk gaan. Nu ik er op terug kijk had ik véél vroeger moeten veranderen. Alles gaat super nu op het werk. Een uitdagende job met veel verantwoordelijkheid, goede ondersteuning en een heel tof jong team. Jeuj!
Om ook op het werk gezond te eten maak ik de dag ervoor al vaak mijn lunch klaar. Zo grijp je niet snel naar een bereid broodje als je niets hebt meegenomen. Dit kan een overschotje van de vorige dag zijn, een slaatje, wokgroentjes, zelfgemaakte eiersla (met yoghurt ipv mayo), een wrap, boekweitpannenkoeken, … Keuze genoeg!
Sinds deze week ben ik helemaal fan van de ‘salad in a jar’. Het ziet er zo geweldig uit dat ik van ‘s morgens al uitkijk naar mijn lunch. 🙂 Kap de bokaal tijdens je lunchpauze om op je bord en je hebt een heerlijke salad on a plate! 😉

 

Hebben jullie al eens een salad in a jar geprobeerd?
Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply