0 In happy life

Druk druk druk

Ik ben er nog! Het waren enkele drukke weken/maanden waardoor het hier wat stil was maar als ik af en toe wat tijd had kwam ik wel nog eens een kijkje nemen op jullie blogs. 🙂

Waardoor was het dan zo druk?

Ik moest voor het werk 3 dagen naar vergaderingen in Milaan. Na work comes pleasure en bleef ik nog enkele dagen om de stad te bezoeken.

Er werd een teambuilding georganiseerd in Dinant. Was fun! Alles gaat trouwens super op het werk. Heel blij mee.
Voor het werk moest ik 4 dagen naar Lyon. Na de uren konden we de stad nog wat ontdekken. Heel mooi! Was verrassend!
Na een zomer met iets te veel ijsjes en 2 business trips met véél te vettig eten (wat ik zelfs niet lekker vond) is het tijd om volop gezond te eten. En te sporten!
Ik heb jammer genoeg al meer dan een maand een blessure aan mijn voet waardoor ik niet kan lopen. De laatste 2 weken is het gelukkig wel veel beter. Wandelen met Mica gaat terug zonder pijn en sporten gaat ook terug. De impact van het lopen is gewoon nog te groot voor de voet. Hopelijk is het snel genezen want de conditie zal jammer genoeg ook wel achteruit gegaan zijn.
Ondertussen doe ik spinning/cardio, pump & crosshiit. Weer helemaal zin om er 100% voor te gaan!

 

Er werd ook al volop van de herfst genoten. Veel boswandelingen met Mica.

Ik volgde een cursus ‘zelf juwelen maken’. Was leuk om te doen!

 

Ik zal dit jaar mijn thesis schrijven en hopelijk slagen. 🙂 Het wordt een extra druk jaar dus. In mijn masterjaar ben ik fulltime beginnen werken waardoor mijn thesis is blijven liggen. Dit jaar eindelijk de moed gevonden om eraan te beginnen. De thesis houdt nu ook een verplicht werkcollege in waardoor ik regelmatig naar de VUB moet. Eigenlijk niet slecht want zo heb je ook deadlines voor je thesis en laat je het niet te lang liggen. Mijn thesis zal gaan over de Beautification op sociale netwerksites. Ben wel gemotiveerd om eraan te beginnen en hopelijk kan ik ‘m tot een goed einde brengen.

 

Ik heb me ook terug ingeschreven voor naailessen. Bij deze lessen ga je wanneer het voor jou past. Ben jammer genoeg nog maar 1 keer kunnen gaan. Hopelijk heb ik vanaf nu weer wat meer tijd want ik mis het naaien wel! En thuis komt het er jammer genoeg niet van. Ik zou het naast het sporten en wandelen met Mica moeten inplannen zodat het er minimaal 1x per week van komt, maar jammer genoeg is het nog niet gelukt. 🙂 Of misschien met een vriendin afspreken om elke 2 weken een naaiavond te houden? Hopelijk kan ik jullie hier binnenkort terug wat naaisels tonen. 🙂

Tot snel!

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply