0 In groene vingers/ happy life

Een last minute Vaderdagcadeau

Ik had dit jaar echt nog geen idee wat ik voor Vaderdag zou kopen. Met de verhuisperikelen stond ik er ook niet bij stil dat het dit weekend al is. (en volgend weekend mijn verjaardag, slik! Totaal niet bij stil gestaan.)

Greetz.be contacteerde me om te vragen of ik al een Vaderdagcadeau had gekocht en dit kwam echt op het perfecte moment. Ik had totaal geen inspiratie en ging nog eens rondneuzen op hun site. Mijn vader houdt van veel planten in huis (daar heb ik het zeker van? :)) dus een leuke plant leek me ideaal.

De airplant in hun assortiment vond ik helemaal geweldig. Mijn vader heeft nog geen airplants in huis, dus het wordt echt een uniek cadeau. Het plantje zit in een grote glazen fles en staat echt heel stoer. Mijn vriend was er ook helemaal weg van dus denk wel dat het een goed geschenk is! šŸ™‚ En nu maar hopen dat hij dit niet leest voor zondag. šŸ˜‰

Ik bestelde het pakket en binnen de 24 uur werd het al geleverd. Ben je zelf ook nog op zoek naar een last minute Vaderdagcadeau? Als je vandaag of zelfs morgen bestelt komt het nog op tijd aan. Jeuj!

Liefs,

Sarah

IMG_2701 IMG_2702 IMG_2703 IMG_2705

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply