3 In happy life

Ik ben er weer! Een nieuwe lay-out en leuke plannen.

Ik ben er weer! Deze keer op WordPress ipv Blogger. De omschakeling is een feit en ik ben er superblij mee! 🙂 Blij dat ik eindelijk weer kan bloggen en blij dat mijn blog een nieuwe lay-out heeft. Ik vind het ook leuk dat ik alle blogposts nu in categorieën heb kunnen onderverdelen. Zo wordt het al een stuk overzichtelijker. 🙂

Mocht je nog iets zien dat niet klopt of je hebt een vraag, opmerking of tip, mag je altijd een mailtje sturen naar hello@nuniya.be. Ik blijf verder werken aan de lay-out want heb natuurlijk nog veel te leren over WordPress. 🙂 Wanneer ik op de publish knop ga drukken bij deze blogpost hou ik mijn hartje even vast en hopelijk gaat alles goed. 😉 Ook moet ik nog even zien of jullie makkelijk kunnen reageren op een blogpost. Dus mocht het niet lukken, laat me zeker iets weten.

Binnenkort schrijf ik ook een blogpost over hoe je je blog van Blogger naar WordPress kan omschakelen en wat je het best in het achterhoofd houdt.

Er komen ook heel wat leuke dingen aan:

 • Ik ga elke maand een DIY-project maken voor Brico.
 • Lekkere vegetarische receptjes bedenken voor Linked.farm.
 • Er komen boekenreviews aan over: Lief voor mijn lijf, Real food, Ja, lap!
 • Ik doe mee aan een wedstrijd om aan de slag te gaan met Creatape.
 • Verder blijf ik ook receptjes delen die ik heb uitgeprobeerd en zet ik mijn vintagevondsten en DIY projectjes in de kijker.

Hoe is het nu met mij ondertussen? Goed! Mijn knie gaat steeds beter. Ik ga al enkele maanden bij de kinesist en moet ook elke dag oefeningen doen om de knie weer stabieler te maken. Het gaat nog niet top-top maar er zit wel verbetering in, gelukkig! Al veel minder pijn dan in het begin. Onlangs ben ik ook opnieuw met Crosstraining begonnen (in een andere fitness) en ook terug met Start to run.

En verder? Veel wandelen met Mica, genieten van de herfst, ondertussen ook naar Amsterdam & Kopenhagen gereisd. Wat een leuke vakanties! Hier komt zeker ook nog een blogpost over online! 🙂

Dus, tot zeer snel! Want ik heb wat in te halen. 😉

Liefs,

SarahKopenhagen

 

PS: Deze link moet ik hier ook nog even plakken zodat deze blog herkend wordt door Bloglovin’. Niets van aantrekken. 😉

Follow my blog with Bloglovin

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  De Zuster Van
  31/10/2016 at 08:57

  Welkom terug in blogland en ook welkom bij WordPress! Het ziet er erg mooi en fris uit. Echt een toffe site!

  Zelf ben ik nog altijd over WordPress aan het bijleren, maar heb mij mijn overstap nog niet beklaagd. De mogelijkheden zijn zoveel groter!

  • Reply
   Sarah
   02/11/2016 at 12:56

   Dankjewel! Blij om terug te zijn. 🙂 Super hé die WordPress! De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Nog veel bij te leren. 🙂

 • Reply
  Kim
  02/11/2016 at 18:39

  Ik vind het ‘n toffe lay-out! Om een reactie na te laten moet ik wel helemaal terug naar de bovenkant van je bericht scrollen, ofwel zie ik onderaan de ‘reageer’knop over het hoofd? Veel blogplezier gewenst!

 • Leave a Reply