2 In happy life

Sneak peek: IKEA SPRIDD collectie

When design celebrates music

Gisteren mocht ik bij IKEA Anderlecht een kijkje gaan nemen naar de nieuwe SPRIDD collectie. Deze staat helemaal in teken van het aankomende festivalseizoen. De collectie werd ontworpen door Britse fashion designer Kit Neale. Hij liet zich inspireren door jongerencultuur en verschillende muziekstijlen. De collectie bestaat uit verrassende prints en heel veel kleur. Ideaal voor de festivals. (en ook voor je zomerinterieur)

De collectie bestaat uit zowel nieuwe stukken als bekende Ikeastukken die in een nieuw hip kleedje werden gestoken. Denk aan servies, thermosflessen, zitzakken, matjes, kussens, lampions, dozen maar ook aan een limited edition tent die je ongetwijfeld wel zal zien opduiken op de festivals. Gedaan met zoeken naar je tent op de camping, door de felle kleuren valt hij direct op! 🙂 (tenzij er natuurlijk meerdere SPRIDD tentjes staan ;-))

Different Waters

Voor de lancering van de SPRIDD collectie ging IKEA een samenwerking aan met de Belgische Coely. Ze staat deze zomer zelf op de festivals en houdt enorm van IKEA dus een samenwerking was voor haar direct een done deal. Gisteren stelde ze haar nieuwe album ‘Different Waters’ voor. Het is de 2de keer dat ik een intiem optreden van haar kan meemaken en het was echt weer WAW! Vandaag (08/06) wordt de videoclip voor haar nummer ‘Celebrate’ gereleased. In de clip komen ook stukken terug uit de collectie. Mooi!

Praktisch

De collectie is nu beschikbaar bij IKEA. Ontdek hier de hele collectie. Heb je een stuk gezien die je zeker wil aanschaffen? Wees er dan snel bij aangezien de collectie limited edition is.

Wat vinden jullie van de collectie? De kleurtjes stralen instant happiness uit vind ik. 🙂

Liefs,

Sarah

IMG_2662
IMG_2660IMG_2663 IMG_2665
IKEA SPRIDD
IMG_2666 IMG_2667

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ines
  09/06/2017 at 10:39

  had ik al geen duizend servies dan zou ik daar eens voor kijken 😉 verder vind ik het net iets té in het oog springend en blits. Ik ben bang dat ik het na een paar maand al beu zou zijn 😀

 • Reply
  Sarah
  13/06/2017 at 08:15

  Haha, jij ook al zoveel servies? Heb ons servies net ingepakt in dozen en my god, ik moet echt stoppen met kopen. :p Inderdaad wel flashy, al hou ik daar wel van :d.

 • Leave a Reply