0 In happy life/ sport

Kerstcadeaus voor sportievelingen

Naast de foodies kunnen de sportievelingen ook niet ontbreken. Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor iemand die veel van sporten houdt? Dan geef ik je hier enkele tips.

Kerstcadeaus voor sportievelingen

 1. Run light van Kalenji
  Mijn absolute aanrader: het Run light van Kalenji. Ik gebruik dit licht niet enkel tijdens het hardlopen maar ook tijdens het wandelen in de winter. Het geeft echt véél licht en is oplaadbaar via een USB kabel. Handig! Verkrijgbaar bij Decathlon.
 2. Polar A360 activity tracker
  Deze heb ik nu een jaar en ben er nog steeds heel blij mee. Je hartslag wordt op de pols gemeten, je kan je workout specifiek instellen en het is ook een stappenteller. O.a. verkrijgbaar bij Bol.com.
 3. Grey top – Yoga by Julz 
  De Yoga by Julz kledij ontdekte ik op de persdagen. Alle kleren waren zó zacht en in mooie rustgevende tinten. Verkrijgbaar in haar webshop.
 4. Plain Black Mesh Panel
  Deze legging kocht ik toen ik eens iets te vieren had. Ze is wat duurder maar wel heel erg mooi, van goede kwaliteit en blijft goed zitten. Ik krijg er vaak complimentjes over in de fitness. 🙂 O.a. verkrijgbaar bij Bebillie.
 5. Mod Squad Yoga Mat
  Yoga, iedereen zou het eigenlijk moeten doen. Deze yogamat heeft zo’n mooi motief dat ik er helemaal weg van ben. O.a. verkrijgbaar bij Sweatability.
 6. Sporttas – After this we’re getting pizza
  Ik vind deze sporttas zo grappig én in zo’n mooi roze. 🙂 Verkrijgbaar bij Modemusthaves.
 7. Fluojasje – Rain by night – Kalenji
  Ik herinner mij nog dat ik vroeger met een véél te groot fluojasje ging lopen. Het leek wel een cape, haha! Gelukkig zijn er nu mooie hardloopjasjes in een fluokleurtje zodat je goed opvalt tijdens het lopen in de winter. En mooie loopkledij geeft sowieso al meer motivatie vind ik om de donkere winterdagen door te komen. 😉 Verkrijgbaar bij Decathlon.
 8. Training straps – Decathlon
  Deze training straps zijn ideaal om thuis te sporten als je zelf niet graag naar de fitness gaat of eens geen tijd hebt om te gaan. Je kan er een full body workout mee doen. Op de website van Decathlon vind je leuke workouts. Verkrijgbaar bij Decathlon.

Zetten jullie ook een sportief cadeau op jullie Christmas wishlist?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply