0 In happy life

Mijn beste aankopen in 2014

Nu 2015 voor de deur staat is het altijd leuk om eens terug te blikken op het voorbije jaar en wat lijstjes op te maken. Zo ben ik beginnen nadenken wat mijn beste aankopen van 2014 waren.

Een paar goede stapschoenen.
Wat een wereld van verschil met deze stapschoenen! Ik heb altijd al een hond gehad en maak dus dagelijks een wandeling maar heb pas dit jaar een goed paar stapschoenen gekocht.
Vroeger ging ik gewoon met een paar oude sneakers aan wandelen, die al wat versleten waren en dus vuil mochten worden. Vroeger had ik vaak last van pijnlijke enkels of knieën en met deze stapschoenen is dat helemaal verdwenen! Echt een aanrader dus om in een goed paar te investeren. Best prijzig, en niet fashionable onder een short in de zomer… 🙂 Maar uw gewrichten zullen u dankbaar zijn!

Een waterdichte jas.
In ons regenlandje komt een waterdichte jas zeker goed van pas. Regen of niet, Mica heeft haar dagelijkse wandeling nodig. “Een dag niet gewandeld is een dag niet geleefd.” Heb zo een vermoeden dat dat haar levensmotto is. 😉
Deze jas kocht ik bij Decathlon voor +/- 30 euro. Een koopje en ze is echt waterdicht!

Een goed paar loopschoenen.
In maart begon ik met Start to Run. Ik had nog een paar loopschoenen in de kast staan die ik ongeveer 3 jaar geleden had gekocht. Echt veel had ik ze niet gebruikt. 1x start to run tot 20min lopen en daarna was ik gestopt. Ik was met dit paar in maart terug beginnen lopen maar merkte dat ik snel last kreeg aan mijn knieën. Ik besloot om een bezoekje te brengen aan een sportcentrum, waar ze een test doen van je voeten om te zien welke loopschoen bij jou passen. Omdat ik gevoelige knieën heb paste een model met voldoende demping het best bij mij. Deze schoenen zijn van het merk Saucony en ben er zeer tevreden over!
Een mintgroene keukenrobot.

Deze keukenrobot kreeg ik cadeau van mijn moeder. Wat een gerief! Sinds dit jaar ben ik echt beginnen genieten van nieuwe receptjes uit te proberen, en ben ik ook beginnen bakken.
Zou vroeger nooit gedacht hebben dat ik dit ooit leuk zou gaan vinden. 😉
De keukenrobot is ideaal om groentjes in te snijden, raspen, … en om beslag te maken voor (gezonde) cake, koekjes, … En dankzij het leuke kleurtje geeft hij een vrolijke toets aan onze donkere keuken.

Aanstaande week deel ik ook mijn ervaringen met jullie over mijn omschakeling naar een gezonde(re) levensstijl. Misschien leuk voor de voornemens van 2015? 🙂

Een abonnement op Netflix

De laatste maanden begon ik mij te ergeren aan het televisieaanbod. Ik vond dat er eigenlijk nooit iets leuks op was, om nog maar te zwijgen over de reclame die elke 10 minuten een programma onderbreekt. Ik had Netflix al eens zien voorbij komen bij Nederlandse Instagrammers.
Toen Netflix ook in België werd aangeboden én er een gratis proefmaand beschikbaar was wou ik het graag eens uitproberen. Ik stond er eerst wat achterdochtig tegenover. Hebben ze wel ondertitels? Hoe zit het met hun aanbod? Hapert dat niet omdat je via het internet kijkt?
Na 1 dag Netflix was ik al verkocht! Onze televisie is jammer genoeg niet compatibel met Netflix maar via de Playstation van mijn vriend lukt het ook.
En de antwoorden op de hierboven genoemde twijfels? Ja, ze hebben ondertitels, het aanbod van vooral series is fantastisch en het hapert NOOIT.
Je kijkt naar wat je wil, zonder reclame en wanneer je het wilt. Zalig gewoon!

 

En wat zijn jullie beste aankopen? Hebben jullie aanraders? Ben benieuwd!
Liefs,
Sarah
PS: Ik werd helemaal niet gesponsord voor deze post. Het gaat hier om oprechte blijheid over deze aankopen. 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply