2 In happy life

Mijn favoriete Netflixseries in 2016

In 2016 bekeek ik heel wat series op Netflix. Naar tv kijken doen we eigenlijk bijna niet meer. Geef mij maar een leuke serie waar je direct enkele afleveringen na elkaar kan bekijken.

Mijn favorieten van 2016:

Gilmore Girls (*****)

Enkele maanden geleden ben ik dan toch overstag gegaan en aan de 7 seizoenen van de Gilmore Girls begonnen. Vanaf aflevering 1 leef je helemaal mee met Lorelai en Rory. Hun koffieverslaving, grappige woordspelingen, sarcastische opmerkingen, … Ik vind ze zó grappig! De eerste aflevering dateert al van 2000 maar ik vind dat het zo ook in 2017 zou passen.
Vorig jaar werden er 4 nieuwe afleveringen uitgebracht ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’. Deze moet ik nog bekijken. Ik heb ze even gespaard. 😉 Oh en ik ben definetely lid van ‘team Jess’! 😀 En jullie?

Orange is the New Black (*****)

Nog altijd favoriet hier! Elk jaar rond onze vakantie in juni komt er een nieuw seizoen uit. Ideaal om direct alle afleveringen te bekijken!

Stranger Things (*****)

Wat een vreemde, geflipte serie! Echt! De hoofdrolspelers zijn kinderen en spelen echt zo goed! En Winona Ryder speelt haar rol ook prachtig. De serie heeft een heerlijke eighties vibe die ik echt super vind.
Op het einde van seizoen 1 blijf je met een heleboel vragen zitten. Laat dat 2de seizoen maar komen!

Pretty Little Liars (****)

Ze waren mijn enthousiasme even kwijt in seizoen 6 maar seizoen 7 vind ik dan weer super. Ze zijn ondertussen wat ouder, alles wordt duidelijker maar elke aflevering blijft toch nog altijd superspannend!

Jane the Virgin (***)

Ik vind deze serie dus echt supergrappig. Het is echt een foute serie, een soap waarin alles 100x overdreven wordt maar dat maakt het net zo grappig. Ik was niet zeker of er een 2de seizoen ging komen maar was onlangs aangenaam verrast toen deze online stond. En er komt zelfs nog een 3de. 😉

Wat zijn jullie favoriete series op Netflix? Ik ben net aan ‘A series of unfortunate events’ begonnen en vind deze ook al goed! En ook aan ‘the OA’ maar daar moet ik precies nog wat in komen…
Aanraders zijn welkom! 🙂

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  sheena
  23/01/2017 at 11:44

  We hebben dezelfde Netflix smaak 😉
  Nog een aanrader : SUITS, dat ben ik nu aan het volgen en ik vind het echt super (ik ben fan van Harvey 😉 )
  De andere hoofdrolspeler uit Suits is trouwens in het echte leven het lief van Spencer van Pretty Little Liars 🙂

  • Reply
   Sarah
   24/01/2017 at 07:51

   Oh bedankt voor de tip! ‘k ga het eens bekijken! 🙂 Haha, leuk weetje! Ik ben nu al fan. :d

  Leave a Reply