0 In happy life/ sport

Munchies Wake up party – yoga & gezonde brunch

Zaterdagochtend trok ik samen met Carolien en Marianne al vroeg naar Antwerpen. In Bar Cour namen we deel aan de eerste Wake up party door Munchies. Eerst stond er een uurtje yoga op de planning gevolgd door een lekkere gezonde brunch. Wat een heerlijke start van het weekend!

Onder een helderblauwe hemel werden we helemaal zen in de binnentuin van Bar Cour. Een supertoffe locatie trouwens vol palletmeubels, gezellige tafeltjes, bakken gevuld met kruiden, …

We kregen een uurtje Rise & Shine yoga door Yoga Pili.
Vooraf was ik een beetje zenuwachtig of ik wel mee zou kunnen met de yoga. Ben namelijk een beginner en de knie wil momenteel ook niet altijd mee. Maar de yoga was heel rustig met ademmomenten (waarop ik zeker nog wat moet oefenen ;-)) en zeker niet te moeilijk voor beginners. Je had ook telkens opties dus  iedereen kan hier wel aan deelnemen.

Achteraf was er een heerlijke brunch door Munchies.
Wat stond er op het menu? Chiapudding, açai bowl (hoe spreek je dat eigenlijk uit? :d), noten-dadel balletjes, een wortelmuffin en platbrood met munt-erwtenspread. Mmm, lekker! Het water loopt me al terug in de mond!

De toplocatie, het leuke gezelschap, het heerlijke zonnetje, lekker eten en de ontspannende start van de dag maakt het echt een topevent! Wil je er ook graag eens bij zijn? De volgende editie gaat door op 24 juli. Meer info vind je ook op de Facebookpagina van Munchies.

Zo’n sport + healthy food events kunnen me echt bekoren. 🙂 Hopelijk wordt dit snel bekender in België (en misschien eens iets in Brussel? ;-))

Hebben jullie ook zo genoten van het zonnig weekend?

Liefs,
Sarah

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply