0 In happy life

Porto: vintage shops

We waren verrast toen we tijdens onze wandelingen door de stad, heel wat vintage kledingwinkels tegenkwamen. Er waren ook straten waar er verschillende antiquairs naast elkaar gevestigd waren. In deze winkels vond je ook af en toe een vintage aanbod van decoratie en meubels.

Wij reizen enkel met handbagage dus decoratie konden we niet meenemen. (en meubels al zeker niet ;-)) Maar vintage kledij werd er wel geshopt!

Humana

De tweedehandswinkel van de keten Humana kenden we al vanuit Berlijn. Ze hebben een groot aanbod van tweedehandskleding met hier en daar wat vintage kledij. De winkels zijn ook helemaal niet duur. Bij eindereeks worden de items ook met korting verkocht aan -40% / -50%.

Ik kocht er 2 leuke kleedjes voor enkele euro’s. Mijn vriend vond er een vintage Ralph Lauren hemd waar hij helemaal blij mee is.

Praktisch

Je hebt meerdere winkels in Porto. Best even googlen welke voor jou het dichtsbij is.

Mon père vintage / Mon père vintage outlet

Dit is een grote winkel met heel wat vintage kledij en ook wat zelfgemaakte/hermaakte kledij uit vintage stoffen. Ik kocht er een leuke kimono.

Praktisch

Rua da Conceição 80, 4050-317 Porto

Ornitorinco

De winkel lijkt klein van buiten maar binnen heb je nog heel wat keuze. Een mooi aanbod van vintage kledij, schoenen en tassen en helemaal niet duur. De winkel is ook leuk ingericht en de uitbaatster was superlief! Ik kocht er een mooi tasje waar ik superblij mee ben.

Praktisch

Portugal, Rua da Assunção nº 7, 4050-070 Porto

Nafta Vintage

Deze winkel is niet zo groot en mijn vriend vond er niets. Ik vond er wel een heleboel leuke vintage jeansrokjes maar jammer genoeg geen enkele die perfect paste.

Praktisch

R. do Bonjardim 588, 4000-124 Porto

Retro City

Een hele grote winkel met heel wat moois. Wij bezochten deze ook al in Lissabon. Ze hebben er alles wat je zoekt; shirts, hemden, kleedjes, tassen, sweaters, jasjes, … Ook veel merkkledij uit de tijd van toen. Wel vrij prijzig maar je vindt er dan ook unieke stuks.

Praktisch

Rua do Heroísmo 333 23, 4300-096 Porto

Gaan jullie graag vintage shoppen tijdens jullie vakantie?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply