0 In happy life/ snapshots

Snapshot Tuesday #6

Een kijkje in mijn voorbije week. Het was een gezellig drukke week vol workshops maar eindigde jammer genoeg in mineur.

Chocoladeworkshop bij Marijn Coertjens

Dinsdag volgde ik een chocoladeworkshop bij Marijn Coertjens, Belgisch kampioen chocolade. We maakten de praline waar Marijn op deze foto naar wijst. Zo lekker! Ik heb het normaal niet zo voor pralines met een  vulling maar deze waren echt heerlijk!

IMG_8941

Bloomon

Mijn 2de boeket van Bloomon werd geleverd. Ik ben dan toch eindelijk overstag gegaan voor de mooie bloemen. En ben er elke keer weer heel blij mee! Het was een moeilijke start want bij de eerste levering werden mijn bloemen niet op de afgesproken dag geleverd. Maar de bloemen blijven echt lang mooi dus ben er toch wel heel blij mee. Dit was trouwens een deel van het boeket van 2 weken ervoor. Ze waren nog steeds mooi dus moest ik op zoek naar een 2de vaas. Leuk zo’n huis vol bloemen. 😉
IMG_8952

Running workshop bij Decathlon

Onderweg naar de Decathlon running workshop liet ik me volledig gaan op een liedje van Britney Spears. 😀 Heerlijk zo eens goed meezingen in de auto!

IMG_8957
Bij Decathlon ontdekten we de nieuwe Kiprun collectie. Ik koos ervoor om een mintgroen long distance model uit te testen.
IMG_8959

Heerlijk lunchen

Mijn favoriete lunchplaats in Sint-Gillis heeft sinds kort ook een dagschotel en wekelijkse boterham. Superlekkere combinaties telkens!
IMG_8972

Mica & Fedor

Donderdag had Mica een wandeldate met Fedor. Een Boxerpuppy van 6 maanden. Zo’n lief maar ook wel hevig ding! 😀

IMG_8978
Ingebroken

Het weekend startte in grote mineur want er werd ingebroken. Het was lichtjes beginnen sneeuwen en we zagen de voetstappen in de tuin naast de onze. Vies!IMG_8994

Mica wou ze achterna.
IMG_9003

Workshop ecologische schoonmaakmiddelen

Zondag ging ik naar het Simplify Event en volgde er een workshop om ecologische schoonmaakmiddelen te maken. Ik vond het superinteressant en ga zeker met de tips aan de slag!
IMG_9014

Hadden jullie een fijne week?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply