0 In groene vingers/ happy life

Sneak peek Floraliën Gent

Donderdag werd ik samen met medebloggers uitgenodigd op de sneak peek van de Floraliën in Gent. Het was de eerste keer dat ik ervan hoorde maar was direct zeer benieuwd naar de bloemenpracht.

Vier locaties – de Bijloke, de Leopoldskazerne, het Sint-Pietersplein en het Citadelpark – vormen 10 dagen lang het decor voor de mooiste creaties van nationale en internationale topfloristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars.

Ik sprak aan de Bijloke af met Elisse, Ines & Eline en ging dan op pad. Super fijn om jullie te ontmoeten trouwens! Good times!
Het hele parcours is ongeveer 5 km. Reken 4 bloggers en heel veel foto’s nemen dan geraak je het parcours niet rond op 2,5 uur. 🙂 We hebben dus ook niet alles kunnen zien. Het MSK sluit trouwens al om 17u30 (bij de andere sites geldt laatste toegang om 21u) dus best je bezoekje wat vroeger op de dag plannen. Als je de Floraliën toch enkel ‘s avonds kan bezoeken kan je een ‘Late Night Entry Ticket’ kopen voor 9,5 euro vanaf vandaag. Dit ticket geeft toegang vanaf 19u.
Hier vind je trouwens alle informatie.

De verschillende locaties waren echt prachtig en verrassend aangekleed! En zo lekker ruiken, mmm!

Plannen jullie ook een bezoekje aan de Floraliën? Of zijn jullie al eens geweest in het verleden?

Liefs,
Sarah

 

Foto door Elisse
Foto door Elisse

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply