10 In sport

Win een Fitbit en test KBC Fitbit Pay uit!

Deze blogpost bevat een gekregen artikel.

Genieten van het mooie weer

Wat was het een zalig Paasweekend! Echt de hele tijd buiten doorgebracht en genoten van het mooi weer. Veel gaan wandelen en natuurlijk ook gaan lopen.
Met het warme weer dat er aankomt is het toch altijd handig om wat geld mee te nemen om een verfrissend drankje onderweg te kopen. Maar niets is irritanter dan rinkelend wisselgeld in je zak!
KBC heeft hiervoor de perfecte oplossing; KBC Fitbit Pay. Je betaalt gewoon via je activity tracker waaraan je je rekening van KBC linkt.

Voor thuis koop ik nooit plastic flesjes, maar onderweg kan het toch van pas komen. Mijn drinkbus sleur ik sowieso niet graag mee tijdens het lopen en het water wordt ook zo snel warm dan…

Hoe werkt Fitbit Pay?

 • Voeg je bankkaart toe via de app van Fitbit. Zorg ervoor dat de functie ‘contactloos betalen’ in ingeschakeld voor jouw bankkaart. Je kan dit checken in de KBC Mobile app.
 • Hou de linkerknop van je Fitbit 1 seconde ingedrukt. Je kaart verschijnt op het scherm.
 • Hou je pols op 2 à 3 cm van de betaalterminal om te betalen. Je Fitbit trilt als je betaling is gelukt en je ziet een bevestiging op je scherm.

Win een Fitbit Charge 3 special edition

En hoe fijn is dit? Ik mag maar liefst 3  exemplaren weggeven! Aangezien Fitbit Pay enkel met KBC werkt moet je wel klant zijn bij hen om te kunnen deelnemen.
Laat me weten waar je er op uit zou trekken om te wandelen, fietsen of lopen en achteraf van een fris drankje zou genieten, die je koopt met je Fitbit. Deelnemen kan ook via Facebook en Instagram. Slechts 1 deelname mogelijk per persoon. Deelnemen kan tot 30 april. Enkel voor België. Als je wint mag je je mening geven aan KBC over de functie.

Ben je geen fan van het paars bandje? Er zit ook een zwart bandje bij. 🙂

De volgende weken ga ik de activity tracker en KBC Fitbit Pay nog uitvoering uittesten en laat ik jullie weten wat ik ervan vond.

Liefs,

Sarah

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Nora
  23/04/2019 at 17:41

  Hoi, ik zou het heel fijn vinden om zo’n fitbit te winnen. Ik zou meer gaan wandelen en fietsen om bepaalde doelen per dag te behalen. Die pay-optie van KBC is ideaal! Ik hou van zulke gemakkelijke oplossingen! Btw ben vrijdag jarig ?

  • Reply
   Annelies Vermeiren
   25/04/2019 at 20:25

   Wat een leuke prijs! Zelf ben ik klant van KBC (check!) maar een leek in het gebruik van betaalApp’s. Ideaal dus om mij via deze prijs hiervan te overtuigen. Nu ik begonnen ben met tochten op mijn koersfiets komt de fitbit van pas. De discussies die we op vakantie hebben over hoeveel kilometers we zouden hebben afgelegd, kunnen ook naar de achtergrond verschuiven.

   • Reply
    Sarah
    30/04/2019 at 07:51

    Oh klinkt goed! Veel succes!

  • Reply
   Sarah
   30/04/2019 at 07:50

   Ja, het is echt motiverend zo’n Fitbit! En KBC Fitbit Pay is echt handig. 🙂 Haha, gelukkige verjaardag! 😀

 • Reply
  Davina
  24/04/2019 at 14:36

  Oh da’s wel een leuke giveaway! Ik denk er al een tijdje aan om een Fitbit aan te kopen, maar het kwam er nog niet van; Ik heb ook een rekening bij KBC, dus dat komt alvast goed uit. Met het goede weer in het vooruitzicht en de grote vakantie ben ik echt van plan om meer te gaan wandelen na een drukke dag werk. Dat zal dan vooral in het Antwerpse zijn, ik hou van wandelen of fietsen naast het water <3

  • Reply
   Sarah
   30/04/2019 at 07:50

   Klinkt super zo wandelen en fietsen naast het water in Antwerpen! Veel succes!

 • Reply
  Tessa Ickx
  28/04/2019 at 13:33

  Wow! Dit ziet er de ideale manier uit om mij van mijn laptop weg te krijgen! ? Ik ben een student die sinds dit jaar op kot zit, en dus zelf dingen moet gaan kopen. Ik vergeet wel eens mijn portefeuille mee te nemen als ik mijn kot verlaat (oeps!), dus dat probleem zou wel opgelost zijn met die Fitbit!! ? Mijn mama is alvast klant bij KBC dus ik ben er zeker van dat ze voor mij ook een rekening kan openen! (En anders laat ik het haar testen als moederdagscadeau 😉 ) Ook zij is veel (te voet) onderweg voor haar werk, dus zij kan het ook goed gebruiken. ?

  • Reply
   Sarah
   30/04/2019 at 07:51

   Haha, Fitbit Pay komt dan zeker van pas als je je portefeuille nog eens vergeet! 😀

 • Reply
  veerle dejaegher
  30/04/2019 at 07:00

  Tijdens de zomermaanden verblijf ik in onze stacaravan te Nieuwpoort. Ik doe alles te voet. Winkelen of een ijsje gaan eten of een teugske gaan drinken, alles doe ik met de billenwagen . Moet al een 20 minuten stappen vooraleer ik in de stad geraak. Zou ideaal zijn om de Fitbit te testen.Ik heb een Kbc rekening dus dat is ook al in orde.

  • Reply
   Sarah
   30/04/2019 at 07:52

   Klinkt goed! Knap dat je alles te voet doet! De Fitbit komt dan zeker van pas! 🙂 Succes!

  Leave a Reply