0 In happy life

Swan Market – Antwerpen, een sfeervolle lifestyle markt

Dit weekend ging ik voor de eerste keer naar de Swan Market in Antwerpen. Ik had deze markt al verschillende keren zien voorbij komen op IG en blogs, maar dan wel in Nederland. Ik wou er graag eens naartoe en was dus extra blij toen ik ontdekte dat deze ook af en toe in Antwerpen wordt gehouden, jeuj !
De Swan Market is een lifestyle markt met allerlei kraampjes met kledij, vintage, accessoires, hebbedingen, kaartjes, posters, … en enkele lekkere foodtrucks.
De markt zelf was niet echt groot maar wel heel leuk om even te vertoeven. Kraampjes vol met leuke hebbedingetjes geven mij altijd een vakantiegevoel. Ook waren er enkele kramen met olijven, humus, noten, gedroogd fruit, kazen… Super lekker!
Ik at er ook de lekkerste falafel die ik ook gegeten had! Mmm, als ik er aan terug denk krijg ik alweer honger. 😉 Falafel met een yoghurtsausje en veel rauwe groentjes, mmm! Ga ik zeker zelf eens maken. Hopelijk is het dan ook zo lekker. 😉
Op enkele minuten stappen van de Swan Market was er nog een leuk vintage marktje, vol boeken, servies, platen, meubels, … En ook de vintage winkels in de buurt waren open op zondag. Super!
Zijn jullie ook al eens naar de Swan Market geweest? Of naar de vintage winkeltjes in Antwerpen? Nog aanraders?
Liefs,
Sarah
Hadden ook heerlijke humus & olijven!

 

 

 

Lekkere smoothie en beste falafel ooit !
Mijn vriend houdt nu ook van smoothies! 🙂
Onderaan veel rauwe groentjes en een lekker yoghurtsausje, mmm!

 

 

 

 

 

Vintage winkeltjes in de buurt

 

 

Bomvolle vintage winkeltjes 🙂  Zo heb ik ze wel graag.

 

 

 

 

Het begon net te regenen toen we naar huis vertrokken. Nog heerlijk van het zonnetje kunnen geieten in de voormiddag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply