0 In happy life

Tijd

Fjoew, wat was november druk! Busy times op het werk, leuke events, voorbereidingen voor het bijberoep… Tijd om te bloggen schoot er wat bij in. Maar hier zijn we weer. 🙂

Soms heb ik het gevoel dat ik mezelf wat voorbij loop. Er zijn precies wel altijd 10 andere dingen te doen dan even ontspannen en iets voor mezelf te doen. Snel nog eens dweilen, orde maken, naar de winkel, … Er komt precies altijd wel iets tussen. Ik zag het idee van een ‘self care journal‘ bij Iris en vind het een superleuk idee. Hierin zal ik lijstjes bijhouden zoals activiteiten die je helpen te ontspannen, lekkere en makkelijke gerechten voor op het weekmenu, leuke quotes, … Ik ga het integreren in een bullet journal waarmee ik binnenkort ook ga starten.

Alles mooi uitschrijven en plannen zal wat rust in mijn hoofd brengen hoop ik. 😉 Momenteel ben ik mij nog wat aan het inlezen om hier op een georganiseerde manier mee aan de slag te gaan. In het groepje ‘Bullet Journal België‘ van Miss Pixie vind ik alvast heel wat inspiratie en kan je ook allerlei vragen stellen. (Nog niet gedaan maar komt misschien nog wel 😉 Ik lees alvast in stilte mee haha.) Ik hou sowieso van allerlei lijstjes en van een planning op te maken dus denk dat zo’n Bullet Journal wel iets voor mij is.

Hierin ga ik dus zeker ook momentjes voor mezelf inplannen. Ook het sporten. Ik loop momenteel 3x per week en geniet er nog altijd ten volle van. Maar ik zou graag terug wat krachttraining en yoga doen. Dit ga ik dus ook zeker inplannen.

Hebben jullie ook een bullet journal of kriebelt het bij jullie ook om er mee aan de slag te gaan?
Tips zijn altijd welkom!

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply