0 In happy life/ review

Uitgetest: gezonde ontbijtmand door Jimelly’s

Jimelly’s trakteerde ons vorig weekend op een heerlijke gezonde ontbijtmand. Stipt om 9u werd er aangebeld door een superenthousiaste dame met een goed gevulde ontbijtmand in haar handen, een zak met pistolets en een krant. Het was mooi weer dus konden we rustig wakker worden met dit heerlijk ontbijt op ons terras.

De mand was erg goed gevuld. Je wordt verwend met bruine pistolets, versgeperst fruitsap (mmm!), verschillende smoothies, thee, koffie van ‘De draak’, bioconfituur, volkoren crackers, verschillende soorten muesli, fruit, yoghurt en zelfs ook wat pure chocolade… Mmm!
Je kan er dus zéker meer dan 1 dag van genieten! Zo staat de muesli nu op mijn werk voor het geval dat ik mijn ontbijt eens vergeet mee te nemen.

Jimelly’s is gevestigd in Aalst en levert in grote delen van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Op hun website vind je alle info over hun ontbijtmanden. Ze bieden standaard ontbijtmanden aan, king size, gezonde en zelfs eentje voor kids! Het toffe aan hun service is ook dat ze elke dag leveren en niet enkel in het weekend. Fijn als je bijvoorbeeld iemand voor zijn/haar verjaardag wilt verrassen op de dag zelf.

We hebben écht genoten van dit lekker uitgebreid ontbijt.
Hebben jullie al eens een ontbijtmand cadeau gegeven of gekregen? 🙂

Liefs,
Sarah

Jimelly’s
Erembodegemstraat 8
9300 Aalst
0483/44.36.68
Opgelet: ze zijn momenteel met jaarlijkse vakantie tot 31/08

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply