0 In happy life

Uitgetest: Natural You Box

De zussenĀ Shachida & Nigara lanceren in december hun webshop vol natuurlijke en diervriendelijke verzorgingsproducten en make-up. Op termijn zullen ze ook specifieke beauty boxen aanbieden. Ik ontving een voorproefje van zo’n box en ben helemaal fan van de producten!

Beauty box

De beauty boxen zullen vrij te verkrijgen zijn zonder dat je een abonnement moet aangaan. Ze zullen steeds 4 schoonheidsproducten bevatten en een accessoire.

Ik ontving de volgende producten:

  • Douchegel – Dokter Nicola
  • Haarmasker met mangoboter – Avril
  • Rozenwater – Apeiron
  • Make-up remover – Human+Kind

Uitgetest

Ik vind de producten fijn om een verwenmomentje in te lassen. Even tijd voor jezelf nemen in de badkamer. Ik doe dat echt veel te weinig. Vaak snel-snel douchen na het sporten en that’s it.

Ik ben helemaal fan van het rozenwater. Het verzorgt en hydrateert de huid.
Ik gebruik deze ‘s morgens en ‘s avonds op een wasbare pad en mijn huid wordt er heel zacht van. Ik ben vrij gevoelig aan gezichtsproducten maar deze vind ik echt heerlijk en pikt niet achteraf.

Het haarmasker met mango gebruik ik eenmaal per week als een extraatje voor mijn haar. De mango ruikt echt heerlijk en mijn haar is er zeer zacht door. Nu ik mijn haar weer wat langer laat groeien is wat extra verzorging zeker welkom. šŸ˜‰

De douchegel van het merk Dokter Nicola heeft een frisse geur (tijm en goudsbloem) die veel energie geeft. Ideaal voor ‘s morgens vind ik. Deze bevat wel honing dus is niet geschikt voor vegans.

De make-up remover is een zacht doekje waarmee je makkelijk je make-up kan verwijderen en je kan het daarna gewoon wassen. Bye bye watjes!

Bij de producten ontvang je een flyer met meer uitleg over de ingrediƫnten en tips hoe je de producten het best gebruikt.

Lancering webshop

Ik vind de box echt super en ben benieuwd naar de lancering van de webshop! Zeker ook benieuwd naar de make-up want ik vind het niet altijd makkelijk om zelf de juiste producten te vinden. Veel bedrijven doen te vaak aan greenwashing waarbij ze hun producten groener voorstellen dan ze eigenlijk zijn.

Ook benieuwd? Op hun IG-pagina kan je nog meer producten ontdekken en houden ze je op de hoogte van de lancering van de webshop.

Liefs,

Sarah

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply