0 In happy life

Welkom Czako!

Er is een nieuw Pooltje in ‘t land; Czako (wordt Djako uitgesproken) ! En nee, ik heb ‘m niet geadopteerd, maar wel mijn schoonmama. Haar eerste hondje. Allemaal heel spannend!

Czako werd via dezelfde stichting als mijn Mica geadopteerd; Vagabond Pets. Hij werd als vondeling binnengebracht in het asiel. 2 weken geleden mocht hij mee naar België komen en vanaf dan verbleef hij in een gastgezin.

Mijn schoonmama sprak er al een tijdje over dat ze graag een diertje zou adopteren. Haar poes, Minous die 16 jaar werd, was vorig jaar overleden. Ze twijfelde tussen een hond en een kat, maar zou toch meer gezelschap hebben aan een hond. Leuk ook om samen te gaan wandelen. En dus gingen we op zoek. 🙂

Ik keek even op de sites van verschillende asielen en we planden een bezoekje aan Animal Trust. Maar toen verschenen de foto’s en omschrijving van Czako op Facebook. En ik wist meteen dat dit een ideaal hondje voor haar zou zijn. 2 dagen later gingen we bij het gastgezin op bezoek (hetzelfde als waar Mica verbleef) en het was beslist, Czako werd geadopteerd! En nog 3 dagen later was hij al in zijn nieuwe thuis!

Hij moet nog een beetje wennen, maar hé dat is normaal. Je zou voor minder als je eerst rondzwerft in Polen, terechtkomt in het asiel, een lange rit naar België moet doen, terug nieuwe honden leert kennen in het gastgezin, en dan na 2 weken terug weg moet.
Maar dat is allemaal voorbij, nu blijft hij voor altijd in zijn gouden thuis. 🙂

Liefs,
Sarah

Mica op bezoek bij het gastgezin (véél hondjes, er waren er 6 in totaal)

 

Czako!

 

Mica speelt met de andere hondjes (en Sammy, de witte, was verliefd op haar)

 

We gingen eens samen wandelen, alles ging goed! Was heel rustig.

 

Czako werd dus geadopteerd!

 

En heeft Mica als speelkameraadje als we op bezoek gaan.

 

Asse telt nu dus al 2 Pooltjes 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply