0 In instagram

Een kijkje in mijn week op IG #32

Een kijkje in mijn week op Instagram. Kijk je mee?

Ik had een dagje verlof en besloot om ‘s morgensvroeg al in de keuken te duiken. Ik maakte zelfgemaakte crackers & erwtenhumus uit het boek ‘Echt (w)eten‘. Super lekker! Dit komt zeker nog vaker op het menu te staan.

Zeg nu zelf, ziet er toch super lekker uit? ๐Ÿ™‚

Het was echt heerlijk weer dus trokken we (in short!) naar het plantencentrum voor nieuwe bloemetjes, planten en kruiden.

De volgende dag legde ik zelfs een 2de vierkantemetertuin aan. Ik zie het moestuinieren helemaal zitten dit jaar! ๐Ÿ™‚

Woensdag werk ik thuis en kon ik deze heerlijke chocolade mugcake maken. Het recept vond je al eens hier.

‘S middags maakte ik een verrassend slaatje van appel, kiwi, mais en munt-honing dressing uit het boek ‘Inspiralized‘. Echt lekker! Binnenkort volgt een review van dit boek.

Wow deze week zijn er echt wel veel foodfoto’s. Oeps. ๐Ÿ™‚
De koelkast was bijna leeg, tijd om boodschappen te doen. Ik gooide enkele vergeten groenten bij elkaar in de oven (venkel, paprika & raapjes), voegde wat bulgur, quorn & yoghurtdressing toe en kon smullen van een lekker avondmaal.

Ik eet niet zo vaak brood maar als ik het eet maak ik er graag iets speciaals van. Deze keer gevuld met kikkererwten, veel groentjes, feta, noten & cranberries volgens het recept van De Groene Meisjes.

Acai smoothies zijn hier nog altijd favoriet. Deze keer 4 eetlepels havermout, bevroren bessen, 2 theelepels acai & ongezoete sojamelk.

Mijn vriend verraste mij na een lange wandeling met Mica met dit lekker gerecht. Gegrilde asperges met een torentje van tofu, champignons & spinazie. Wat een lekkere verrassing!

Een gezonde lunch moet niet veel tijd innemen. Een lekker omelet met kerstomaatjes en een slaatje met kiemen is in een mum van tijd klaar. Mica zag het ook wel zitten zo te zien. ๐Ÿ™‚

En toen was het weer foodprep monday! Deze keer overnight oats met aardbeien en blauwe bessen, couscousslaatje met gegrilde aubergine & een slaatje met kiemen, en een snackbox vol groentjes en fruit. Klaar voor een nieuwe week!

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply