0 In instagram

Een kijkje in mijn week op Instagram #33

Een kijkje in mijn week op Instagram. Kijk je mee?

Een foto helemaal uit mijn comfortzone… Door mijn knieblessure (ik verdraaide mijn knie tijdens een wandeling met Mica eind december) kan ik al 4 maand geen cardio doen, crosshiiit of gaan lopen. Ik voelde me heel onzeker en wist niet goed wat te doen. Maar na een tijdje, toen ik terug op mijn knie kon staan, probeerde ik nieuwe dingen uit zoals krachttraining, BBG (enkel arms/core door mijn knie), baantjes trekken in het zwembad en yoga. En het blijkt dat ik echt van deze combinatie hou. Dus bij deze wou ik gewoon meegeven dat het zeker de moeite waard is om eens iets nieuws uit te proberen. Wie weet vind je het super leuk! En zeker niet enkel op cardio focussen, met kracht maak je ook vooruitgang.

Ik maakte eens iets helemaal anders voor ontbijt: chocoladepannenkoeken van zoete aardappel uit ‘Inspiralized‘. Deze waren echt suuuuperlekker! Ga ik snel nog eens maken.

Ook ‘s middags maakte ik terug een gerechtje uit ‘Inspiralized‘. Deze keer komkommernoedels met avocado, aardbei en een limoendressing. Ook weer zo lekker! De review van het boek komt deze week op mijn blog.

Na het werk trokken we naar het magische Hallerbos. Hier kon je er meer over lezen. Ik geniet nog altijd na als ik de foto’s terug zie.

Donderdag had ik een drukke dag en koos ik voor een snelle lunch. Lekker bruin brood met zelfgemaakte eiersla. Prak 2 hardgekookte eitjes, doe er wat Griekse yoghurt, citroensap, bieslook en peper bij en je hebt een heerlijke gezonde lunch. 🙂

Donderdagavond trok ik samen met Eline, Elisse & Ines naar de sneak peek van de Floraliën. Wat een toffe avond! Hier vind je het verslagje.

Zaterdagochtend trokken Mica en ik vroeg naar het bos. Mica had denk ik een eekhoorn geroken.:-)

Na de regenachtige wandeling was het tijd voor een warm ontbijtje: havermout met wortel en pecannoten. Het receptje kan je hier vinden.

En daarna trokken mijn vriend en ik naar de fitness. Mijn pakketje van Zalando was de dag ervoor net aangekomen dus ik trok mijn nieuwe Ivy Park top aan. Blij mee!
De short daarentegen, die heb ik moeten terugsturen. Ik heb duidelijk geen Beyoncé kont. Jammer. 🙂

Na de fitness maakte ik springrolls met zelfgemaakte kiempjes van linzen. Superlekker! Een how to komt snel op mijn blog.

Zondag was het weer tijd om mijn lunch en snacks klaar te zetten voor de komende werkweek. Ik maakte een bulgurslaatje met raapjes, tomaat, puntpaprika, zelfgekweekte kiempjes en kikkererwten. Mmm!

 

Liefs,
Sarah

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply