0 In instagram

Mijn week op IG #20

Woensdag moest ik een opdracht indienen voor mijn thesis. Daardoor was het de afgelopen weken wat stil. Full time werken en een thesis, what was I thinking? Toch niet zo makkelijk te combineren. Hopelijk komt het goed! Momenteel niet zo’n goed gevoel bij… We zien wel.
Hierbij een kijkje in mijn week op Instagram.
Ik maakte nog eens havermoutpannenkoekjes. Gecombineerd met amandelyoghurt, rozijnen en druifjes. Lekker!

Ik maakte voor de eerste keer vegan parmezaanse kaas met edelgistvlokken. Verrassend lekker! Maar het ziet er wel niet uit. 🙂

De kerstboom werd ondertussen ook gezet. Ik hou trouwens van deze tas van bij Maison du monde!

Ik deed mee aan de springroll rage op Instagram. Wat een plakkerig gedoe om te maken maar wel lekker! Het dipsausje was helemaal NIET lekker. Daar moet ik nog eens een betere versie van maken. To be continued.

Blogbrunch op zondag. Genieten!

De kerstman bracht al enkele kadootjes. Ideaal om toch wat cross training te kunnen doen wanneer de fitness gesloten is in de feestperiode.

 

Fijn weekend!

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply