0 In instagram

Mijn week op IG #24

De afgelopen week kroop ik eindelijk terug eens achter de naaimachine en probeerde ik ook enkele nieuwe gezonde receptjes uit. Kijk je mee?

Het was opendeurdag bij Basic-Fit dus ging ik samen met mijn vriend. Enkel upperbody omdat de knie nog steeds pijn doet. Heb de uitslag gekregen van de scan en er moet niks geopereerd worden maar gewoon met tijd genezen. Kan nog tot 2 maanden duren dat ik nog pijn heb (hopelijk niet!) en daarna terug langzaam opbouwen.

Ik maakte havermoutpannenkoekjes als snack tijdens de week.

En maakte voor het eerst een gepocheerd ei. O m g! Een nieuwe verslaving! Nog nooit geprobeerd? Doen! Nu! 🙂

Ik haalde eindelijk mijn naaimachine van onder het stof en maakte ontschminkpads. Ik ben ze deze week aan het testen, ga ze dit weekend wassen en laat jullie dan mijn bevindingen weten. 🙂
Ik kroop zelfs 2 keer achter de naaimachine deze week. Het was namelijk Babbelende Bobijnen avond gisteren. Ik maakte niks spectaculairs maar zoomde eindelijk de gordijnen van onze slaapkamer om. Zo blij dat dit taakje achter de rug is! Hopelijk komt de zon dit weekend eens piepen zodat ik wat foto’s kan maken van onze nieuwe slaapkamer. Stay tuned.

 

Ik nam een heerlijk slaatje van geroosterde bloemkool en tahinidressing mee naar het werk. Iets om naar uit te kijken van ‘s morgensvroeg. 🙂

Dinsdag moest ik ‘s avonds werken waardoor ik ‘s morgens nog eens de tijd had voor een warm havermoutje. Deze keer met maca cacao, banaan en rozijnen. Lekker!

Ik maakte zelf gezonde eiersla met Griekse yoghurt en wat bieslook. Een aanradertje. 🙂

Heel blij met onze nieuwe mixer! Vroeger durfde ik nooit vruchten uit de diepvries te blenden, maar deze heeft er geen problemen mee. Ik mixte Griekse yoghurt met banaan en bessen uit de diepvries.
Nog zo’n aanrader. 🙂

Kurkuma latte for 2. Mijn vriend vind het ook super lekker.

Ik probeerde een soeppakket van bij de boer uit. Je krijgt alle ingrediënten en het recept om de soep te maken. Een leuke manier om eens een nieuwe soep uit te proberen. De koolrabisoep met mosterd was écht lekker. De mosterd op zich ook. Zal nog eens naar die boer moeten voor een potje te kopen. (goeie marketing boer, chapeau! ;-))

 

En nu is het alweer bijna weekend. Hebben jullie vakantie volgende week?

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply