0 In instagram

Mijn week op IG #36

Een kijkje in mijn week op Instagram. Kijk je mee?

Ik ging samen met Mica in het bos lopen en heb zoooo genoten! Maar ondertussen doet de knie weer pijn en is het lopen dus weer gestopt. 🙁 Deze week naar de dokter…

Mica was jarig! Ze werd 9. Feest!

Op woensdag werk ik thuis en hou ik ervan om een warm ontbijtje te eten. Deze keer wortelhavermout met nootjes.

Ik deelde de allerlekkerste no bake boekweitkoekjes hier.

We maakten eens iets helemaal anders als avondeten. Volkorennoedels met zelfgemaakte zeewierpesto. Echt suuuuper lekker! Het recept kwam uit het boek ‘Echt (w) eten‘. Deze week komt er een review online.

Onze tuin staat weer vol met kruiden en bloemetjes. Ik maakte deze kruidentuin met allerlei 2dehands gerief. Hier kon je er meer over lezen.

Het lange weekend was ideaal om nieuwe gerechtjes uit te proberen. Ik maakte de havermoutpannenkoeken van ‘De gezonde goesting’. Er zit ook appel in het beslag waardoor het een goedvullende pannenkoek wordt. Lekker!

En ‘s middags maakte ik nog eens springrolls. Normaal gezien vul ik het met rauwe groentjes maar deze keer ging ik voor een receptje met gesauteerde groentjes, ook uit het boek ‘Echt (w)eten’. Ook weer lekker!

En nu komt er een drukke periode aan op het werk. Een maandje goed doorwerken en daarna kan ik van 2 weken vakantie genieten. We gaan naar Lissabon & Algarve. Alle tips zijn welkom trouwens. 🙂

Fijne korte week gewenst!

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply