0 In instagram

Mijn week op IG #37

Een kijkje in mijn week op Instagram. Kijken jullie mee?

Ik nam een grote groene smoothie mee naar het werk. Deze keer groene appel, kiwi, komkommer, selder en spinazie. Lekker!

Woensdag werk ik thuis en heb ik wat meer tijd om een speciaal ontbijtje te maken. Deze keer chiapudding met aardbeien. Het receptje vond je hier.

Donderdag gingen we met de collega’s lunchen. Japanse noedels bij Umamido. Super lekker! Review van deze hotspot vind je hier.

Ik ben helemaal into gezonde ‘bowls’. Smullen!

Zaterdag viel ik het onkruid op onze oprit aan en verwende mezelf daarna met een lekkere smoothiebowl met véél toppings. Mica zag het ook wel zitten. 🙂

Op een regenachtige zondag bracht ik het zonnetje in huis met deze heerlijke groene smoothie. Receptje deze week online.

Die zondag maakte ik ook een nieuwe batch no bake boekweitkoekjes. Terwijl ze in de diepvriezer hard werden bezochten mijn vriend en ik de Vintage Kilo Sale in Brussel. Ik vond er o.a. dit regenjasje van Nike voor enkele euro’s. Hartje voor 2dehands!

En toen was het alweer maandag. Door een omgevallen boom op het spoor moest ik meer dan een uur wachten op m’n trein. What a way to start your week. 🙂 Met een beetje vertraging kon ik dan toch eindelijk van mijn ontbijt genieten (ik eet op het werk) en kon ik al uitkijken naar m’n lunch. 😉 Geroosterde gele biet, tomaatjes en puntpaprika met kikkererwten en amaranth.
Het was de eerste keer dat ik amaranth klaarmaakte en tot nu toe ben ik geen grote fan. Vind het niet veel speciaals… Als jullie tips hebben om het lekker klaar te maken of een lekker recept, laat gerust weten! 🙂

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply