0 In instagram

Mijn week op IG #38

Een kijkje in mijn week op Instagram. Kijken jullie mee?

De regen heeft de radijsjes goed gedaan. Ze waren ineens mega gegroeid. Tijd om te oogsten! !

Mijn zelfgemaakt geometrisch prikbord werd gedeeld op de blog van 2dehands.be. Hier vind je meer info om zelf aan de slag te gaan.

Ik maakte gezonde wafels met een gebakken appeltje. Past perfect bij dit druilerig weer.

Donderdag vertrok ik vol goeie moed naar het station maar stond al snel terug thuis. Al het treinverkeer richting Brussel was onderbroken. Thuis dan maar een warm wortelhavermoutje gemaakt en het later nog eens geprobeerd. Met succes. Maar ‘s avonds zat ik vast in Brussel. Geen enkele trein naar Asse… Dan maar Aalst en mijn lieftallige vriend is mij daar gelukkig komen oppikken. 🙂

Vrijdag werkte ik dan maar thuis door de treinstaking en plukte ‘s middags mijn lunch uit de tuin:
radijs, kerstomaat, lente-ui, sla, bieslook en basilicum. Zo leuk als je in je eigen tuin kan winkelen. 🙂

Wat een heerlijk weer was het zaterdag! Ice coffee, een salopette (ja, ik ging overslag :-)) en Adidas Superstars. Perfect Saturday!

We gingen in een Italiaanse winkel boosdchappen doen en ik kocht er artisjokken gewoon omdat ik ze zo mooi vond. 😉 We hadden dit zelf nog nooit klaargemaakt maar was wel heel lekker.

Zondag probeerde ik een nieuw ontbijtje uit. Quinoa met kwark en aardbeitjes. Lekker! Receptje binnenkort online.

Zondag ging ik na lange tijd nog eens fitnessen. Ik had de laatste 2 weken weer heel veel pijn aan m’n knie. De start to run zit er voor iets tussen vermoed ik. Lopen staat jammer genoeg dus weer on hold.
Deze week ga ik voor de eerste keer naar de kinesist. Hopelijk verbetert het zo want het blijft maar aanslepen.

En toen was het weer tijd voor Foodprep Monday: een grote pindakaassmoothie, boekweitsalade met gesauteerde wortel, selder & kidneybonen en een snackbox met EATCL energy bite, aardbeitjes en wortel. De ideale start van een nieuwe week.

Fijne week!
Ik moet nog 2 weekjes werken en vertrek daarna op vakantie naar Lissabon & Algarve. Ik kijk er al naar uit! 🙂 Tips zijn welkom!

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply