2 In interieur/ vintage

Ons vintage huis: de hall

Een blik in ons huis

Het werd hoog tijd om nog een stukje van ons huis met jullie te delen. Deze keer de hall.
De hall ademt direct de vintage sfeer van ons huis uit vind ik door de houten trap, originele tegels en openslaande deuren met glas. Ik hou er echt van.

Je kan misschien begrijpen dat we op slag verliefd waren toen we het huis bezochten op de openhuisdag. 🙂 We gingen er naartoe met het gedacht ‘het zal er wel beter uitzien op foto dan in het echt’. Toen we binnenkwamen dachten we direct ‘ohooh, helemaal ons ding :D’.

Vintage, planten en originele tegels

De 3 spiegels hadden we ook in ons vorig huis omhooghangen maar komen hier veel beter tot hun recht. Ik vond ze enkele jaren geleden bij de kringwinkel en vind ze nog steeds heel leuk. Het vintage kastje hadden we eigenlijk voor op een andere plaats gekocht maar vonden we hier echt perfect staan. Nog wat plantjes erbij, enkele kadertjes van de kringwinkel en een heerlijke geurkaars waardoor de hall steeds zalig ruikt wanneer je thuiskomt (zelfs wanneer de kaars niet brandt). De luster kochten we voor 2 euro via 2dehands.be en ben zeer blij met het resultaat.

Verdere plannen

Momenteel zijn we nog volop aan het inrichten in de woonkamer. Mijn kleurrijk gepimpt keukenmeubel verhuisde mee naar ons nieuw huis maar we vonden er geen goede plek voor. Het paste niet bij de eetkamer en in de woonkamer achteraan het huis oogde het ook maar vreemd.

Ze heeft hier enkele maanden gestaan maar we wisten echt niet goed hoe de woonkamer verder in te richten met de kast erbij. Uiteindelijk besloten we op een dag om de kast leeg te maken en er een nieuwe thuis voor te zoeken. Ze vond een plaatsje bij een coole gast die ze effectief als keukenmeubel gaat gebruiken en er zelfs nog een gootsteen in ging plaatsen. Ben eigenlijk wel benieuwd naar het resultaat! 😉

Herinneren jullie nog dat we een droomkast hadden gekocht maar die net 1 cm te breed bleek waardoor ze niet tussen de schouw en de muur paste? (verhuisblooper!) Wel, deze kwam in de plaats van de keukenkast en ze past er eigenlijk wel heel mooi. 🙂 Blij dat we de kast toch hebben kunnen houden! Met de woonkamer gaan we nog verder aan de slag en daarvan toon ik jullie binnenkort het resultaat.

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anja VH
  14/12/2017 at 18:20

  Wat een prachtige hall! De mooie foto’s geven de lichtinval mooi weer!

  • Reply
   Sarah
   15/12/2017 at 10:34

   Dankjewel! Er komt inderdaad veel licht binnen. Heel blij mee. 🙂

  Leave a Reply