0 In interieur

Onze slaapkamer in het nieuw: het moodboard

We hebben al enkele maanden plannen om de slaapkamer opnieuw in te richten. Ik wou dat we er al lang aan hadden kunnen beginnen maar we wachten nog steeds op de chauffagist en een stukadoor. Het plafond moet namelijk hier en daar hersteld worden en er staat momenteel nog een bruine chauffage die we graag willen vervangen door een witte.
Gisteren hebben we dan ook beslist om het plafond waar een soort structuur op staat niet te laten herstellen, maar helemaal opnieuw laten doen. Geen crepi meer maar een gladde structuur. Dus nu zal het waarschijnlijk nog wat langer duren. We wachten sinds mei al op een offerte. Zucht! 🙂 Het lijkt heel moeilijk om vakmannen te vinden die deze kleine klusjes er willen tussen nemen… Ik hoop dat we deze week eindelijk antwoord krijgen.

Ondertussen heb ik wel al een idee hoe we onze slaapkamer zouden willen inrichten. De meubels behouden we maar er wordt wel geverfd en er komt nieuw behang.
Ik ben wel nog aan het twijfelen of we de overige 3 muren in het wit zouden verven, of in een andere zachte kleur. De muur met behang staat achter ons bed dus ik ben wat bang dat we gaan uitkijken op gewoon 3 witte muren… Of zou ik het toch maar lekker fris wit verven? Suggesties van verftinten zijn heel hard welkom. 🙂

 

1. Het behang dat we hebben gekozen is van Roomblush en noemt ‘Blossom Cyaan‘. We zochten een behang dat de kamer niet te donker zou maken. Ik ontving een staaltje en was helemaal weg van het behang!

2. De poster ‘Never Grow Up‘ van Zilverblauw staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.

3. De draadmand van Libelle Wonen vind ik ook helemaal geweldig. We hebben ‘m ondertussen al gekocht in mint en staat momenteel in onze woonkamer.

4. Toen ik dit opbergkastje voor de eerste keer bij Ikea zag was ik er al helemaal weg van. Ik zou ‘m graag als nachtkastje gebruiken maar moet nog even meten of het zal passen.

5. Onze verlichting zouden we vervangen door een ‘Moth Origami lamp‘ van Studio Snowpuppe. Het lijkt mij leuk om het blauw van het behang te combineren met gele toetsen in het interieur.

6. In een hoek van de kamer zou ik een leuke stoel zetten. De RAR design schommelstoel staat ook al een tijdje op mijn verlanglijst. Of een Acapulco chair is ook super. Ik kocht er vorige week één in het wit tegen een schappelijke prijs, yes! Was normaal gezien bedoeld om in de slaapkamer te komen maar ik vind ‘m momenteel ook wel leuk staan in de woonkamer. Misschien dan toch de schommelstoel voor in de slaapkamer… Die knoop moeten we nog doorhakken. 🙂

7. Een leuke kussen met ‘a touch of mint’ mag ook niet ontbreken.

8. Deze nummerplaat hebben we ooit is op een rommelmarkt gekocht. De kleur lijkt me wel leuk om in de slaapkamer te gebruiken.

9. Het kastje dat ik in de kringwinkel vond staat momenteel al in de slaapkamer. Ik zou het waarschijnlijk dan ook in het geel verven.

10. Orla Kiely is altijd leuk. Dit is de ‘Poppy’ vaas.

11. En dan last but not least, eindelijk een witte chauffage. Hopelijk snel!

Hebben jullie nog plannen in huis?

Liefs,
Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply