5 In interieur

Win een grote P L A Y G R O U N D sticker!

Deze blogpost bevat een gekregen artikel.    

Wonderwalls

Katrien Vanderlinden ontwierp een exclusieve stickercollectie genaamd ‘P L A Y G R O U N D’. De collectie bestaat uit kleurrijke muurstickers en ook verfstickers! Het is een perfect alternatief voor voor behangpapier.

Het is een leuke collectie die in elke kamer past. Denk aan het opfleuren van de gang, een kleurrijke tekening in de kinderkamer, in de badkamer, slaapkamer, … Voor elk wat wils.

Onlangs zei ik nog tegen mijn vriend dat ik het Orla Kiely behang miste, dat in ons vorig huis op de zolderkamer (mijn naai/knutselkwamer), hing. Ik dacht er even over na om ook in ons nieuw huis Orla Kiely behang te gebruiken op de zolder. Het is nog steeds mijn knutselkamer maar ik kom er niet zó vaak meer. Daarom vond ik het wat zonde om een groot bedrag uit te geven aan behang en ook de tijd die het inneemt om de muur te behangen… Deze stickercollectie kwam dus net op tijd!

Fresh Flowers every day

Ik koos een exemplaar uit de ‘GIANT’ collectie; Fresh Flowers Yellow. Ik vind het echt een supermooie sticker. Elke dag verse bloemen in huis, dat willen we toch allemaal? 🙂 De sticker heeft een retrovibe en daardoor past hij dus ook perfect bij ons huis. De gele achtergrond springt er echt uit en vrolijkt onmiddellijk heel de kamer op.
De sticker bestaat in 3 formaten; medium, large en extra-large. Ik koos voor de large versie en deze past perfect boven onze vintage dressoir.

Hoe ga je te werk?

De stickers kan je makkelijk zelf aanbrengen. Markeer waar je hem gaat plaatsen. Plak de sticker op de muur en wrijf deze goed plat d.m.v. de bijgeleverde spatel. Let wel op dat de muur geen oneffenheden heeft. Deze zie je achteraf wel in je sticker.

Praktisch

De stickers zijn exclusief verkrijgbaar bij Colora. Op hun site ontdek je de hele collectie. De stickers starten aan 53 euro.

Win een sticker naar keuze!

En nu komt het leuke nieuws! Ik mag een sticker naar keuze weggeven. Je kan kiezen uit onderstaande designs en ontvangt deze in het formaat medium (65 x 65 cm). Deze wordt naar jou thuis opgestuurd.

Deelnemen is makkelijk! Laat gewoon een comment achter dat je graag deelneemt. Let wel op dat je bent ingelogd zodat ik je kan contacteren. Je kan ook via Facebook of Instagram deelnemen. (slechts 1 deelname per persoon telt). Je kan deelnemen tot maandag 22 april 12u. Ik maak diezelfde dag de winnaar bekend.

Liefs,

Sarah

UPDATE: De winnaar is Lore via Instagram. Proficiat! 🙂

Fresh Flowers

Swimming Pool

Cherry Lips

Froggy Swan

Mighty Mountain

Tiger Head

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lluisa Garcia Marti
  18/04/2019 at 20:26

  Coooool, die met het zwembad zou superleuk zijn in mijn nieuwe stulpje!!

  groetjes

  • Reply
   Sarah
   19/04/2019 at 09:37

   Oooh tof! Fingers crossed! 🙂

 • Reply
  Sofie
  19/04/2019 at 10:15

  Oh zo leuk dat je er 1 weggeeft! Ik zag ze al passeren, maar ik kon nog niet kiezen. Ik waag alvast mijn kans via deze weg!

  • Reply
   Sarah
   19/04/2019 at 10:19

   Super dat je meedoet! Ze zijn leuk hé! Lekker kleurrijk. Veel succes!

 • Reply
  Florence
  19/04/2019 at 11:56

  Superleuke muurstickers! Ik doe graag mee met de winactie! Mijn favoriet is die met het boeketje bloemen 🙂

 • Leave a Reply