0 In snapshots

Snapshot Tuesday #14

Een kijkje in mijn voorbije week: heel veel vintagevondsten maar ook heel veel pech en een Micabonus. 🙂

Vintagevondsten

We hadden er een druk Pinksterweekend op zitten en dit was uiteindelijk de buit. Vazen, bloempotten, Arcopalservies, en de luster vind ik ook helemaal geweldig. De vazen waren maar 1 euro per stuk op de Ij-hallen en de luster kochten we voor 2 euro via 2dehands.be. Score! 🙂 Ondertussen heb ik wel een bloempot en vaaskoopverbod gekregen van de boyfriend. 😉

IMG_2628

IKEA SPRIDD collectie

Woensdag was ik uitgenodigd op de lancering van de nieuwe limited edition collectie ‘SPRIDD’ bij IKEA. Een leuke avond met lekker eten, een goed optreden van Coely en heel veel IKEAgesnuister. Hier kon je er al meer over lezen.

IMG_2648

Heel veel pech

Tot nu toe ging het voorbereiden van de verhuis heel vlot. Er is al heel veel ingepakt, we hebben al heel wat meubels verkocht en we zijn eigenlijk klaar om te verhuizen. Vorige week verkochten we nog onze salontafel, tv-meubel, zetel en kleerkast. Ahum, dat was toch de bedoeling. Toen de koper van de salontafel deze in zijn auto wou zetten, schoof het glas eraf. In 10.000 stukken op het trottoir. Oh boy!

De kleerkast werd in het weekend opgepikt en de kopers hadden gevraagd om deze al uit elkaar te halen. Die kast was zo extreem moeilijk om uit elkaar te halen! Zucht! Hier en daar barstte het hout waardoor we ze ook niet meer konden verkopen. Dubbel zucht.
Ach ja, niks aan te doen!

IMG_2559IMG_2687

Micabonus

IMG_2613 IMG_2711 IMG_2717 IMG_2732

Er staat weer een zonnige week voor de deur. Hebben jullie leuke plannen?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply