0 In snapshots

Snapshot Tuesday #15

Een kijkje in mijn voorbije week. Supermooi weer, leuke events en een gezellig verjaardagsweekend.

Beats ‘n’ Bites

Dinsdagavond trokken we richting Anderlecht voor ‘Beats ‘n’ Bites’. Op het programma: Henri PFR, Alex Germys, R.O., Todiefor & Maverick.
COOP is een supermooie locatie met zicht op het water. Fijne muziek, een mooie zonsondergang, lekkere drankjes, … De perfecte dinsdag! Al was het woensdag wel wat moeilijker om op te staan om te werken. 😉

Beats & bites Beats & bites IMG_2803

Birthdayweekend

Vrijdagavond gingen we samen met mijn familie eten in ‘De voet van Keizer Karel’. Altijd leuk om het kindje van mijn nicht terug te zien. Zo’n cutie die Emy!

IMG_2878

Ontdekking van de Vlaamse Ardennen

Na het etentje reden we naar Oudenaarde omdat we waren uitgenodigd om de Vlaamse Ardennen te ontdekken. Hierover volgt zeker nog een blogpost deze week.
Het was een superleuk verblijf. Een gezellige B&B, fijn gaan lopen langs het water ‘s morgens en daarna de Vlaamse Ardennen ontdekken. Zoveel wandelplezier daar! Ik ga zeker nog eens terug want het is eigenlijk totaal niet ver. In de B&B hadden ze een grote hond die ‘Snow’ heette. Mica was er instant verliefd op. 🙂 (en ik ook ;-)).

Vlaamse Ardennen Vlaamse Ardennen IMG_3153

Brussels Yoga Day

Zondagochtend werden Carolien, Tessa en ik om 8u30 verwacht in het Châtelain hotel voor de Brussels Yoga Day met Tao drinks. We werden heerlijk wakker met wat meditatieoefeningen, aten een lekker ontbijtje en trokken dan naar het Ter Kamerenbos om onze yogamat samen met honderden anderen uit te rollen. Een supergezellige en vooral wárme dag. Een ijsje was wel op z’n plaats. 🙂

Brussels Yoga Day Brussels Yoga Day Tutti Gelati

Genieten jullie ook zo van het zomerse weer? Hebben jullie binnenkort vakantieplannen?

Liefs,

Sarah

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply