8 In vintage/ vintage hotspots

De IJ-hallen: de grootste én leukste rommelmarkt in Amsterdam

Tijdens onze citytrip naar Amsterdam kon een bezoekje aan de IJ-hallen niet ontbreken. Ik zag vaak foto’s van deze rommelmarkt voorbijkomen op blogs en Instagram en ook de pareltjes die er gescoord werden en was dus zeer benieuwd! En ik moet zeggen, het is écht de moeite!
Het is een gi-gan-ti-sche rommelmarkt! Je loopt er echt uren rond. Telkens wanneer we dachten dat we rond waren kwamen we een nieuw plein tegen boordevol spullen! Het aanbod is zeer divers: heel veel vintagespullen zowel accessoires als meubeltjes maar ook gewone kledij etc.. De prijzen vallen ook héél goed mee. Jup, het is mijn favoriete rommelmarkt! By far!

Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam

De rommelmarkt vindt om de 3 weken plaats en is ‘s winters overdekt in de hallen. De toegangsprijs is 5 euro p.p. maar vind ik zeker te doen omdat de vintagespullen helemaal niet overpriced worden aangeboden. Kom het best met de auto want je gaat waarschijnlijk niet met lege handen naar huis. 😉 Wij kochten er een oranje Brabantia broodtrommel, een groot kleurrijk Tomado blik, Adidas sweatvestje, … Maar ik zag nog veel meer leuks! Als we onze woonkamer ooit herinrichten kom ik hier zeker mijn auto eens volladen.

Wie ook wel eens wilt gaan schatten zoeken, de volgende editie is dit weekend al!

Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam

Praktische info

 • Waar? T.T. Neveritaweg 1, 1033 WB Amsterdam-Noord
 • Wanneer? Om de 3 weken op zaterdag én zondag van 9u tot 16u30
 • Inkom? 5 euro p.p.. Betalen met kaart is niet mogelijk en ook geen bankautomaat in de buurt so be sure to bring cash. 😉
 • Parking? Gratis parkeren kan vlakbij, tegenover Papaverweg 50, 1032 KJ Amsterdam. Via de brug stap je naar de rommelmarkt. Het is slechts enkele minuutjes wandelen.
 • Meer info? Op hun site en Facebookpagina.

Zijn jullie er al geweest of plan je binnenkort een bezoekje? Laat zeker je vondsten weten. Ik ben curieus! 🙂

Liefs,

Sarah

Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam

Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam Ij-hallen - de grootste rommelmarkt in Amsterdam

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  lielebeesje
  18/11/2016 at 13:17

  Oei, gevaarlijk! 😉

  • Reply
   Sarah
   21/11/2016 at 07:50

   Zeker! Ik wil nog eens terug! 😀

 • Reply
  Naomi
  18/11/2016 at 18:07

  Zo leuk! Wil er zelf graag eens een keer een bezoekje brengen, helaas woon ik aan de andere kant van het land!

  • Reply
   Sarah
   21/11/2016 at 07:49

   Oh jammer! Bij ons was het een tijdens een weekendje Utrecht/Amsterdam. Misschien kan je er ook een weekendje van maken? 😉

 • Reply
  Jolanda
  18/11/2016 at 19:25

  Ziet er inderdaad erg leuk uit, ga er zeker eens kijken! En ook handig die tip om je auto te parkeren!

  • Reply
   Sarah
   21/11/2016 at 07:49

   Zeker eens doen! 🙂 Ja handig hé, op hun website vind je ook alle praktische info. 🙂

 • Reply
  Barbara
  19/11/2016 at 19:18

  waaaaaaaauuuuuw, wat een walhallah!!! Daar moet ik ooit eens geraken, mijn hart slaat nu al enkele slagjes over bij het zien van jouw foto’s!! bedankt voor de tip!!

  • Reply
   Sarah
   21/11/2016 at 07:48

   Ja hé! Zeker eens gaan! Ik vond het echt de moeite. Graag gedaan hoor! 🙂

  Leave a Reply