0 In diy/ maak het zelf/ vintage

De schaar in een vintage stof gezet

Hier werd nog eens genaaid! Hoera! Dinsdag ging ik op naaidate bij haar, samen met nog enkele andere Babbelende Bobijntjes. (leden van het maandelijks naaigroepje in Asse) Een gezellige avond gevuld met naaien en babbelen. Heerlijk! Zo’n avonden mogen er nog komen!

Dus werd de naaimachine eindelijk nog eens boven gehaald. Ik koos voor een snelklaar projectje. Knippen en naaien op dinsdag, woensdag de kamsnaps erin en klaar!

Het werd een loungekussen voor in de tuin. Ik twijfelde of ik onderaan waterafstotende stof zou gebruiken maar besloot om het toch maar niet te doen. Ik probeer de stoffen die in mijn stoffenkast liggen eindelijk eens op te gebruiken. Dus geldt er hier een stoffenkoopstop. (deze geldt niet voor pareltjes van vintage stoffen die ik toevallig tegen kom in de kringwinkel ;-)) Dus koos ik een vintage gordijn die ik ooit eens in de kringwinkel kocht en onderaan een effen oranje gordijn waarvan ik nog een overschotje had.

De hoes werd opgevuld met een oud hondenkussen dat ik al een hele tijd had liggen. Je vindt ook vaak oude zitzakken in de kringwinkel voor 2 euro waarvan je de vulling hiervoor kan gebruiken.
1 zijkant werd gesloten met kamsnaps zodat de hoes gemakkelijk gewassen kan worden.
Goedkoop, snel gemaakt en kleurrijk. Ideaal! šŸ™‚

Het is terug heel mooi weer en het gaat blijkbaar nog een tijdje aanhouden. Het kussen zal deze week dus zeker van pas komen!

En nu nadenken wat mijn volgend projectje zal worden…

Naaien jullie veel in de zomer? Of ligt het ook eerder even stil?

Liefs,
Sarah

 

 

 

 

Stof met print: gordijn Kringwinkel Opwijk
Oranje stof: gordijn Ikea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply