8 In vintage

In de krant met groot nieuws!

In de krant

Afgelopen weekend kon je mij terugvinden in een artikel in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Ze hebben een nieuwe rubriek ‘Hier chill ik’ waar ik een kamer in ons huis toon. Een kamer die is ingericht zonder televisie én met vintage interieur. Heerlijk om te genieten van de warmte van de kachel, te lezen, thee te drinken of te bloggen! 🙂 Ik vertel ook over mijn liefde voor vintage en hoe ik vind dat de meubels van toen een unieke uitstraling geven aan je huis.

Het artikel kan je hier lezen: ‘Hier chill ik’.

Onthulling bijberoep

In het artikel maakte ik ook het bijberoep bekend dat mijn vriend en ik binnenkort gaan starten! (Tromgeroffel……) We openen een webshop met vintage meubels! Ons huis is zo goed als af maar toch blijven we graag op schattenjacht gaan. We doen het gewoon héél graag en genieten van de zoektocht én de mooie vondsten. Daarom gaan we graag op zoek naar vintage stukken om jouw interieur uniek te maken! De webshop zal binnenkort openen, daar hou ik jullie zeker van op de hoogte. 🙂 De webshop noemt ‘Nuniya’s Vintage Home’ en hier vind je alvast de link.

Ik kijk er heel hard naar uit om te starten maar eerst moeten we de administratieve rompslomp nog even op orde zetten. Dus coming soon! 🙂

Liefs,

Sarah

 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Marijke (Sheenablogt)
  14/01/2019 at 14:51

  Ik ben al heel erg benieuwd naar jullie shop 🙂 Véél succes & plezier ermee!

  • Reply
   Sarah
   14/01/2019 at 15:20

   Ooh das leuk! Ik hou je zeker op de hoogte. Bedankt! 🙂

 • Reply
  Karen Vande Wiele
  14/01/2019 at 17:56

  Bijzonder leuk artikel. De planten passen bijzonder goed in het geheel. De ruimte straalt rust uit en lijkt me tevens zeer sfeervol. Veel succes met jullie nieuwe project.
  Groetjes,
  Karen

  • Reply
   Sarah
   15/01/2019 at 10:08

   Dank je, Karen! Ik vind het echt een fijne kamer om in te vertoeven. Misschien wel mijn lievelingskamer van het hele huis. 🙂

 • Reply
  Sofie
  14/01/2019 at 21:00

  Oh leuk! Ik hou ook van vintage, maar mijn partner iets minder en het staat hier ook wel al redelijk vol, maar ik neem zeker eens een kijkje op jullie shop!

  • Reply
   Sarah
   15/01/2019 at 10:07

   Ooh leuk dat je een kijkje gaat nemen binnenkort! Ik hou je zeker op de hoogte. 🙂

 • Reply
  Anja Van Hoof
  15/01/2019 at 15:19

  Veel succes met je nieuwe project!!

  • Reply
   Sarah
   17/01/2019 at 12:23

   Heel erg bedankt!

  Leave a Reply